RTX 4060 Ti vs RTX 3080

Bütçe
16000
Keşke ikinci el 4070 alabilseydim fakat 20kdan basliyor. Belki 3080 Ti yönelebilirim ama yine de Frame Gen beni cok düsünduruyor.

Keşke ikinci el 4070 alabilseydim fakat 20kdan basliyor. Belki 3080 Ti yönelebilirim ama yine de Frame Gen beni cok düsünduruyor.

Şuna bakıp karar verebilirsiniz de 3080'inde başı kel değil. AMD'nin FSR ve afmf teknolojileri RTX serilerinin hepsine geliyor ve afmf de DLSS 3 kdar performanslı çalışıyor. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın :D ama dediğim gibi sıfır olması 4060 Ti daha avantajlı kılıyor çünkü daha temiz daha optimize. PSU için de avantaj sağlar daha düşük güçle çalışır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır var o fiyata. Siz bakmayın o fiyatları isteyenlere

1200 TL fazla ama değer ben PNY olanda vardı ben ondan aldım ama bitmiş dün son 5 tane vardı.

Sıfır var o fiyata. Siz bakmayın o fiyatları isteyenlere.

1200 TL fazla ama değer ben PNY olanda vardı ben ondan aldım ama bitmiş dün son 5 tane vardı.
Bu model soğutma konusunda nasıldır?

Bu model soğutma konusunda nasıldır?

Çok iyi hocam. Boşta 36 yükte 62 derece.

Sizin kasa biraz daha az hava alsa Max 65-68 görür.

Ben PNY XLR8 epix X verto aldım oda 3 fanlı 65 üstü nadir görüyorum o kadar en yüksek 68 gördüm.

İşte marka bilinmiyor falan gibi yorumlar vs vardı ama çok kaliteli malzeme olsun buz gibi kart. Bu markaların tek olumsuz yönü fazla isim bilinirliğine ulaşmadığı için yoksa kalite farkları yok bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı