RTX 4060 Ti Windforce alınır mı?

Bütçe
19000

GökUzay

Kilopat
Makaleler
1

Selam arkadaşlar, ekteki kart alınır mı? 18k ya daha iyi bir seçenek var mı? GTX 1660S'den geçmek istiyorum.

Fiyatı diğer 4060 Ti'lere göre uygun geldi sormak istedim o yüzden.

Asla alınmaz. https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html

Bütçe çıkarsa.

Selam arkadaşlar, ekteki kart alınır mı? 18k ya daha iyi bir seçenek var mı? GTX 1660S'den geçmek istiyorum.

Hocam belki 5060lari bekleseniz daha iyi olabilir, Türkiye'de ucuza cikacaklarini zannetmiyorum ama yurt dışından getirme sansiniz varsa kesinlikle bekleyin.

Hocam belki 5060LARI bekleseniz daha iyi olabilir, Türkiye'de ucuza cikacaklarini zannetmiyorum ama yurt dışından getirme sansiniz varsa kesinlikle bekleyin.

Hikayeli oyun oynayacaksan attığını alabilirsin. Rekabetçi oyun oynuyorsan daha çok 2.arkadaşın attığı AMD kartı al.

5060'ı beklemeyin, 5000 serisinin performans artışı ve stok durumu belli, üstüne ülkemizdeki fiyatlandırmasını görüyoruz, ayrıca kart daha resmi olarak tanıtılmadı bile.

O bütçede en mantıklı seçenek 7800XT olur.

Hikayeli oyun oynayacaksan attığını alabilirsin. Rekabetçi oyun oynuyorsan daha çok 2.arkadaşın attığı AMD kartı al.

Hikayeli oynasa oynamasada o fiyata 4060 Ti almak tamamen saçmalık. 7800 XT gibi bir canavar varken 4060'ın ismi bile geçemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı