UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 13 Mayıs 2024 #1 Ekran kartı Nvidia RTX 4060Tİ İyi sosyaller, NVIDIA'nın resmi sitesinde şu şekilde bir sürücü araması yapıyorum: Fakat sürücüyü bulamıyor ve bu hatayı veriyor: Windows 11 işletim sistemini seçtiğimde sürücüleri listeliyor fakat Windows 10'da yok. Ne yapmalıyım?
İyi sosyaller, NVIDIA'nın resmi sitesinde şu şekilde bir sürücü araması yapıyorum: Fakat sürücüyü bulamıyor ve bu hatayı veriyor: Windows 11 işletim sistemini seçtiğimde sürücüleri listeliyor fakat Windows 10'da yok. Ne yapmalıyım?
Çözüm UlughBeg 13 Mayıs 2024 Tüm hocalarıma teşekkürler. Sanırım aşağıdaki site Nvidia'nın biraz daha global kısmı, buradan arama yaptım ve sürücüyü buldum. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com
Tüm hocalarıma teşekkürler. Sanırım aşağıdaki site Nvidia'nın biraz daha global kısmı, buradan arama yaptım ve sürücüyü buldum. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 13 Mayıs 2024 #2 Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bende buluyor. Artı 0 Eksi
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Bende buluyor.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 13 Mayıs 2024 #3 NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bence bunu indirip guncellemeyi yuklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bence bunu indirip guncellemeyi yuklemeyi deneyin.
MasterKing25 Kilopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 855 Çözümler 7 Yer Erzurum Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 Hata almanızdaki sebebi bilmiyorum ama kendim Nvidia'nın sitesinden aynı kombinasyonu denedim ve sıkıntısız buldu: Artı 0 Eksi
Hata almanızdaki sebebi bilmiyorum ama kendim Nvidia'nın sitesinden aynı kombinasyonu denedim ve sıkıntısız buldu:
cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 13 Mayıs 2024 #5 Sanırım tek seferlik İOBit ile sadece ekran kartı güncellemesi yaparsanız iyi olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 13 Mayıs 2024 #6 Tüm hocalarıma teşekkürler. Sanırım aşağıdaki site Nvidia'nın biraz daha global kısmı, buradan arama yaptım ve sürücüyü buldum. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
Tüm hocalarıma teşekkürler. Sanırım aşağıdaki site Nvidia'nın biraz daha global kısmı, buradan arama yaptım ve sürücüyü buldum. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com