RTX 4060 Ti'da FPS düşüyor

YAKOYAKO06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PC'yi alalı max 8 ay oldu. RTX 4060 Ti i5 12. nesil bir toplama PC. İlk başta FIFA24'te drop yemeye başladım daha önceden hiç yemiyordum. Sonrasında dedim ki acaba bu oyundan mı diye. Şimdi de aynı sorunu LoL'de yaşamaya başladım ve ayrietten başka oyunlarda da aynı sorun var. Şöyle oluyor en başta drop yiyor donuyor ekran. Sonra düzeliyor tekrar donuyor düzeliyor. Bunu 5-6 defa tekrarlıyor sonra komple düzeliyor. Yeniden oyuna girince aynısını tekrar yapıyor. Ekran kartının sıcaklığına bakıyorum 40 derece anca oluyor. Neden kaynaklı olabilir? PC'nin bakıma mı ihtiyacı var yoksa güncelleme falan mı gerekiyor? Ekran kartı zaten güncel. Yeni güncellemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden böyle bir sorun yaşamıyordum yeni yeni olmaya başladı değerleri müsait olduğumda atacağım hemen ama RAM testlerini falan tam bilmiyorum nasıl yapılıyor.

Droptan kastım şu hani drop mu onu da bilmiyorum oyun başlarken donuyor geri geliyor tekrar donuyor geri geliyor 3 4 defa olduktan sonra normale dönüyor LoL'de bunlar oluyor ama FIFA da sürekli hep donuyor geri geliyor oyun oynatmıyor yani.

Donmadan önce donduktan sonra iki fotoyada bakın isterseniz değeri anca böyle gösterebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüklediğim videoda bu

Drop varsa SSD'den şüphelenmek gerekir şayet ısınmadığını söylemişsin ya da RAM'leri bir test et, sürücülerini temiz kur.
.

Dosya Ekleri

• 31233112321.png
    31233112321.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 16
  • 312321312321312312321321.png
    312321312321312312321321.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri