Evde RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartlı kasa var. Buna uygun monitör aramaktayız. Malum ekonomi belimizi büküyor. Oyun olarak PUBG, Valorant ve çokça da Sims4 oynuyoruz.
Maksimum 6000 - 6500TL monitör tavsiyeniz var mıdır? Aklınıza gelirse de klavye ve mouse
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çok teşekkür ederim. Monitör mutlaka inceleyeceğim, hoşuma gitti.
Mouse ve klavye güya uygun fiyata beyaz bakıyordum. Önemli olan ama num lock olması benim için Mouse gayet güzel, bir de beyaz klavye bulabilirsem..
Çok teşekkür ederim. Monitör mutlaka inceleyeceğim, hoşuma gitti.
Mouse ve klavye güya uygun fiyata beyaz bakıyordum. Önemli olan ama NumLock olması benim için mouse gayet güzel, bir de beyaz klavye bulabilirsem.
evet, monitörü sepete koydum . Çok teşekkürler. Gönül isterdi onu da beyaz ama yok. Son olarak bir şey sormak istiyorum. Şimdilik bu klavye ve mouse alsam, sanırım çok zorlamaz.
Evet, monitörü sepete koydum . Çok teşekkürler. Gönül isterdi onu da beyaz ama yok. Son olarak bir şey sormak istiyorum. Şimdilik bu klavye ve mouse alsam, sanırım çok zorlamaz.