Avoxi Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Monitörüm uyumlu ancak denetim masasında G-Sync ayarı göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.982 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Avoxi dedi: Monitörüm uyumlu ancak denetim masasında G-Sync ayarı göremiyorum. Eki Görüntüle 2494352 Genişletmek için tıkla... İlk olarak monitör ayarlarından G-Sync'i açmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Avoxi dedi: Monitörüm uyumlu ancak denetim masasında G-Sync ayarı göremiyorum. Eki Görüntüle 2494352 Genişletmek için tıkla... İlk olarak monitör ayarlarından G-Sync'i açmanız gerekiyor.
KS KS Avoxi Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 Einstein dedi: İlk olarak monitör ayarlarından G-Sync'i açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hocam freesync var mönitör ayarlarında nacak önceden denetim masasından gsync açılıyordu Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İlk olarak monitör ayarlarından G-Sync'i açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hocam freesync var mönitör ayarlarında nacak önceden denetim masasından gsync açılıyordu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.982 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Avoxi dedi: Hocam FreeSync var monitör ayarlarında nacak önceden Denetim Masası'ndan G-Sync açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından FreeSync açtınız mı? DP kablosu ile mi bağlısınız? Artı 0 Eksi
Avoxi dedi: Hocam FreeSync var monitör ayarlarında nacak önceden Denetim Masası'ndan G-Sync açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından FreeSync açtınız mı? DP kablosu ile mi bağlısınız?
KS KS Avoxi Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #5 Einstein dedi: Monitör ayarlarından FreeSync açtınız mı? DP kablosu ile mi bağlısınız? Genişletmek için tıkla... dp ile bağlıyım ve evet freesync açık hocam şimdi geldi Avoxi dedi: dp ile bağlıyım ve evet freesync açık hocam şimdi geldi Genişletmek için tıkla... freesync açınca geldi ancak fps sabitlenmiyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Monitör ayarlarından FreeSync açtınız mı? DP kablosu ile mi bağlısınız? Genişletmek için tıkla... dp ile bağlıyım ve evet freesync açık hocam şimdi geldi Avoxi dedi: dp ile bağlıyım ve evet freesync açık hocam şimdi geldi Genişletmek için tıkla... freesync açınca geldi ancak fps sabitlenmiyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.982 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #6 Avoxi dedi: DP ile bağlıyım ve evet FreeSync açık. Hocam şimdi geldi. FreeSync açınca geldi ancak FPS sabitlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Avoxi dedi: DP ile bağlıyım ve evet FreeSync açık. Hocam şimdi geldi. FreeSync açınca geldi ancak FPS sabitlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.