RTX 4060 ve i5 14400F sistem donuyor

HeBoebix

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 1 ay önce bilgisayar topladım.
Gigabyte RTX 4060,
MSI Z790 Tomahawk,
i5 14400F,
Corsair Vengeance 32 GB RGB RAM,
MLD M500 SSD 1TB.
Örnek olarak Valorant'ta iken Windows tusuna basinca donuyor. Crack oyunlara karsiyim kardesim GoW Ragnarok indirmiş. Oyundayken bazen donuyor. Nadiren de olsa Google de iken de donuyor. Arkadaşımın eski bilgisayarı 25 saniyede açılırken benimki neden 30 saniyede açılıyor? Bir sorun var neden oluyor yardımcı olun.

Oyunlara verdiğiniz ram miktarını kontrol edin dikey eşitleme açık ise kapatın
Ek olarak ise bu videodaki ayarları yapıp deneyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok basit olacak ama bu bilgisayar-yerel disk: C ye sağ tık - özellikler- diski temizle- sistem dosyalarını temizle ek olarak Win-r tuşlarına basarak çalıştırı açıp %temp% yazıp içindekileri siliyoruz ve bir daha çalıştırı açıp temp yazıp içindekileri siliyoruz (silme işleminde silinmeyen dosyalara atla deyin).

Ya da bu beyefendi yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunlara verdiğiniz ram miktarını kontrol edin dikey eşitleme açık ise kapatın
Ek olarak ise bu videodaki ayarları yapıp deneyebilirsiniz

dikey eşitleme kapalı ram miktarından anlamıyorum hocam gow ragnarokta 15000mb civarında

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı