RTX 4060 ve R5 5600'lü sistem FiveM'de 70 FPS veriyor

JayRxK

Centipat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarımda RTX 4060 8 GB, Ryzen 5 5600, 16 GB RAM olmasına rahmen drop yiyorum ve oyunum 70 FPS geçmiyor. Neden ve çözümünü bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun SSD değil mi? HDD değil mi performans ayarları yapılı mı? kara hızı sabitleyicisi açık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka direk tak çalıştır BIOS güncel mi bakmadım performans ayarıda yapmadım bilmiyorumda

Büyük ihtimal onlardandır unlost FPS arttırma yapabilirsin orada adam tek tek anlatıyor bayağı FPS'in değişir tabii tüm ayarları en performans yapma kalitedende ödün verme ama güzel ayarları çek NVIDIA Denetim Masası'ndan vs güç planını maksimum performansa çekince gayet iyi oluyor adamı izle yap bir de sonra işlemcideki tüm çekirdekleri kullanma ayarı var YouTube'a yazarsan çıkıyor sonra zaten FPS 100'lere kadar çıkar

Büyük ihtimal onlardandır unlost FPS arttırma yapabilirsin orada adam tek tek anlatıyor bayağı FPS'in değişir tabii tüm ayarları en performans yapma kalitedende ödün verme ama güzel ayarları çek NVIDIA Denetim Masası'ndan vs güç planını maksimum performansa çekince gayet iyi oluyor adamı izle yap bir de sonra işlemcideki tüm çekirdekleri kullanma ayarı var YouTube'a yazarsan çıkıyor sonra zaten FPS 100'lere kadar çıkar
tamam şimdi bakıcam

Tamam şimdi bakacağım

Kanka bütün her şeyi yaptım ama 30 40 FPS oynuyorum arkadaşlarım benden daha çok FPS alıp akıcı oynuyolar anlamadım neden böyle oluyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı