Oyun SSD değil mi HDD değil mi performans ayarları yapılımı kara hızı sabitleyicisi açıkmı.
dostum ready or not denen bir oyun var bilirsin hdd e kurmuştum 30-40 fpslerde gezerken ve drop yerken ssd ye çektim ne drop kaldı nede 30-40 60 sabit oynayabiliyorum deneOyunun SSD'ye veya HDD'ye kurulu olması FPS’i değiştirmez.
hiç perfonmans ayarı yaptınmı güç modunu vs yoksa pc yi alıp tak çalıştırmı yaptın bios güncelmi bios güncel değilse drop oluşabilirkare hızı sabitleyici açık değil ayrıcı m2 sdd kurulu oyun
kanka direk tak çalıştır bios güncel mi bakmadım performans ayarıda yapmadım bilmiyorumdahiç perfonmans ayarı yaptınmı güç modunu vs yoksa pc yi alıp tak çalıştırmı yaptın bios güncelmi bios güncel değilse drop oluşabilir
Kanka direk tak çalıştır BIOS güncel mi bakmadım performans ayarıda yapmadım bilmiyorumda
tamam şimdi bakıcamBüyük ihtimal onlardandır unlost FPS arttırma yapabilirsin orada adam tek tek anlatıyor bayağı FPS'in değişir tabii tüm ayarları en performans yapma kalitedende ödün verme ama güzel ayarları çek NVIDIA Denetim Masası'ndan vs güç planını maksimum performansa çekince gayet iyi oluyor adamı izle yap bir de sonra işlemcideki tüm çekirdekleri kullanma ayarı var YouTube'a yazarsan çıkıyor sonra zaten FPS 100'lere kadar çıkar
Tamam şimdi bakacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.