RTX 4060 ve R5 5600X sistem tavsiyesi

RTX2023

Hectopat
Daha fazla  
Elimde fazlalık olarak RTX4060 Ryzen 5 5600X SATA SSD var bu parçalarla yazlık evim için PC toplamak istiyorum. Bütcesel bir sorunum yok ama bu PC senede 2 ay çalışacak en fazla o yüzden çok da para harcamak istemiyorum. Mümkün olan en uygun parçalarla PC toplamamda yardımcı olur musunuz?

Kasa vs. satın almana gerek yok parça uyumuna göre uzay montaj güzel bir sistem toplayabilirsin.

Kasa vs. satın almana gerek yok parça uyumuna göre uzay montaj güzel bir sistem toplayabilirsin.

MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart​

Uzay motaj çok düşünmüyorum en kötü eski bir kasam var onnu kullanabilirim.
Anakartan emin olmadım bir de ucuz olsun diye bu kasayı seçtim ama bu Power alınır mı? Soğutucum da yok stok soğutucumu alayım yoksa ne almam lazım o konuda hiç bilgim yok.

a serisi anakart önermem B450 gibi modellere bakabilirsin. Stok soğutucu yetecektir yazları aktif kullanacaksan kule tipi al.

Power kısmını görmemişim Power alırken güzel bir şey tercih etmeni öneririm havaya uçma.

a serisi anakart önermem B450 gibi modellere bakabilirsin. Stok soğutucu yetecektir yazları aktif kullanacaksan kule tipi al.

Power kısmını görmemişim Power alırken güzel bir şey tercih etmeni öneririm havaya uçma.

Yeni alacağım anakart eski kasama uymama şansı var mı?

Bu veya ASUS Prime B450 serisi nasıl olur hocam bir de adını sanını daha önce duymadığım markalar var ama arada pek fiyat farkı yok önerir misiniz mesela ASRock, BIOSTAR, Dragos diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı