RTX 4060 ve R5600 sistemde CS2'de düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

theidea1234

Hectopat
RTX 4060 R5600 PC CS 2 rekabetçi de 220 ila 350 arası FPS veriyor yanımda smoke yanıcı patlayınca bu FPS çok daha düşüyor ayrıca ölüm maçında 120-200 FPS oluyor, monitör Hertz'im 180 olduğu için bu da oyunun akıcılığını bozuyor. Oyun en düşük ayarlarda 4:3 ve launch ayarlarını yaptım, NVIDIA Denetim Masası'ndan da her türlü ayarı yaptım ayrıca tüm sürücüler güncel. İnsanların daha kötü sistemlerle 500 FPS aldığı oyunda neden bu kadar düşük FPS alıyorum?

Düşük değil donanım için normal geldi bana.

İnsanlar daha kötü sistemle 500 FPS almıyor o CS:GO zamanındaydı CS 2 de aldığın sisteminin verdiği ortalama FPS zaten bir sıkıntı yok

Düşük değil gayet normal.

3D işlemci haricinde gerek yok.
Anladım, ölüm maçında aldığım fps düşüşleri bana anormal geldi, mesela dust 2 ölüm maçında t base de 300 olurken ct tarafında 120lere kadar düşüyor çatışma halindeyken

@theidea1234 AM5 geçeceksen evet. AM4'te kalacaksan hayır. Nedenini de açıklayayım; sen şimdi Ryzen 7 5700X almaya çalışacaksın 8000 bin TL'ye halbuki o paraların biraz daha üstüne AM5 geçebiliyorsun.

Anladım, ölüm maçında aldığım fps düşüşleri bana anormal geldi, mesela dust 2 ölüm maçında t base de 300 olurken ct tarafında 120lere kadar düşüyor çatışma halindeyken
CS2'de ölüm maçlarında fps zaten normalden düşük oluyor, sunucudaki oyuncu çokluğundan ötürü. Rekabetçi oynadığın maçlarda kaos anlarında, yani çatışma esnalarında sis, yanıcı vesaire gibi etkenler de varken ortalama 200 fps alıyor olmak fazlasıyla yeterli ki ben de aynı sisteme sahibim ve fps sorunu hissetmiyorum oynarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…