RTX 4060 ve R7 7800x3D sistem bileşenleri nasıl olmalı?

Engin07070

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Görseldeki sistemi çok acemice topladığımı buradaki arkadaşlar söyledi. Maalesef iade süresi de geçti. Elimde kaldı. Şimdi bunu en az maliyetler nasıl güzel bir sistem haline getirebilirim. Bilgisayardan pek anlamıyorum. Ne tür değişiklikler yapabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• IMG_20250617_233243.jpg
    IMG_20250617_233243.jpg
    308,8 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar iyi günler. Görseldeki sistemi çok acemice topladığımı buradaki arkadaşlar söyledi. Maalesef iade süresi de geçti. Elimde kaldı. Şimdi bunu en az maliyetler nasıl güzel bir sistem haline getirebilirim. Bilgisayardan pek anlamıyorum. Ne tür değişiklikler yapabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.

PSU+Anakart+SSD+Kasa berbat hocam. Soğutucuda gereksiz pahalı. Geriye zaten işlemci ile ekran kartı kalıyor :(.

Hocam bu sistemden yeni bir sistem kurmak için ne önerirsin. Sistemin kötü olduğunu öğrendim artık

En önce PSU'nu değişmeni öneririm. Kasa+PSU+soğutucu+ekran kartı+anakartı satarak belirli bütçeye çıkıp daha iyi bileşenler alabilirsin. Ya da en mantıklısı satıp yeni bir sistem toplamak. Üzüleceğim tek şey o işlemci olur büyük ihtimal.

Hocam İncehesap'ta olan sistem değil mi nasıl bu kadar pahalı oldu. Şu an güncel sizin sisteme göre özelleştirdiğimde 41k falan oluyor sıvı soğutma ile 43K falan olur Max. Ayrıca 5060 olarak güncellenmiş.

1750198623754.png

Ben de anlamadım.Zaten anlasaydım böyle kötü sistem toplamazdım hocam

40 bin bütçeyle.Aynı işlemciyle sistem önerecek arkadaş var mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı