1440p için, 7700XT ve 4070.Ne önerirsiniz peki?
1440p için, 7700XT ve 4070.Ne önerirsiniz peki?
İlla ikisinden birini alacaksan bu 4060 olmalı. Teknolojik olarak daha iyi. DLSS 3 yok 30 serisinde.
Arkadaşın bilip bilmeden konuşmuş güvenilir yerlerden al öyle insanların bilip bilmediği yerden alışveriş yapma, kampanya zamanlarında hazır sistemlet daha ucuz denk geliyor.
Yardımınız için teşekkürler ederim. Biraz dediklerinizi araştırıp karar vereceğim.Katılıyorum. Bütçeniz az ise kesinlikle rx7700xt alınmalı. Zaten rtx4070 super altında kesinlikle oyun için Nvidia tercih edilmemeli.
Nvidia rtx4070 super altına bütçeye göre rx7800xt veya rtx7700xt tercih edilmeli.
İtopya açık ara en kazık oluşumlardan bir tanesi. Gaming.gen harici pek fazla F/P hazır sistem bulamazsınız.Evet haklısınız, güvenilir yerlerden alacağım İtopya gibi ve daha ucuza geliyor.
Teşekkür ederim dediğim bütçeye uygun ne önerirsiniz peki hazır kasa F/P olarakİtopya açık ara en kazık oluşumlardan bir tanesi. Gaming.gen harici pek fazla F/P hazır sistem bulamazsınız.
Arada Vatan'ı takip et. Arada sırada en ucuz sistemleri onlar koyuyor.Teşekkür ederim dediğim bütçeye uygun ne önerirsiniz peki
Bu sıralar takip ediyorum bildiğiniz üzere yılbaşından sonra güzel bir zam gelir hazır kasalaraArada Vatan'ı takip et. Arada sırada en ucuz sistemleri onlar koyuyor
Maksimum bütçenize bağlı. 24.5K ise bakayım.Teşekkür ederim dediğim bütçeye uygun ne önerirsiniz peki hazır kasa F/P olarak
Şu anlık 22.500 düşünüyorum ama maksimum 25k ya çıkmayı denerimMaksimum bütçenize bağlı. 24.5K ise bakayım.
2 tane yol var: Ya DDR5 olacak ama ekran kartı bir miktar düşük kalacak ya da DDR4 olacak ama ekran kartı iyi olacak.Şu anlık 22.500 düşünüyorum ama maksimum 25k ya çıkmayı denerim
2 tane yol var: Ya DDR5 olacak ama ekran kartı bir miktar düşük kalacak ya da DDR4 olacak ama ekran kartı iyi olacak.
![]()
ULTIMA-7700XT / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
7700 XT > 4060.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.