RTX 4060 vs RX 7600

• Konuyu başlatan mtech
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.523

mtech

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ya sizce RTX 4060 mi yoksa RX7600 mi? Kararsız kaldım işlemci vb aynı özellikler zaten İncehesap'tan buldum bu sistemleri. Sizce hangisi ben karar veremedim?

Güncel durumda DLSS gibi teknoljilere bakıldığında bana kalırsa artık RTX çok daha avantajlı bir konumda bana göre.

4060 ile RX7600 hemen hemen aynı performansı veriyor. AMD'nin olayı ucuz, ekstra VRAM ve kas gücü olmasıdır. Ama RX7600 de böyle bir durum yok. 4060 avantajı DLSS, Frame Gen, daha iyi güç tüketimi ve CUDA çekirdekleri olmasıdır. RX7600 ekstra bir şey sunmadığı için 4060 daha iyi bir kart.

@mtech RX 6600 XT kullanıcısı olarak (2.5 yıldır) kesinlikle RTX 4060 diyorum. Bir daha sistem alacak olursam ki yakın zamanda alacağım işlemci AMD ama ekran kartı kesinlikle Nvidia tercih edeceğim. Bunun sebeplerinin başında ise AMD'nin saçma sapan hataları geliyor. Bakın ben "alınır" veya "alınmaz" diyerekt geçmiyorum. Bir görüş belirtiyorum, bu görüşü "nedenleriyle" belirtiyorum. Bu, forumlarda gördüğüm canımı sıkan bir konu. Gelmiş yorum yapıyor "alınır, alınmaz, olmaz, olur"... Ya tamam da "Neden ?" arkadaşım neden ? Yazsana neden olurunu/olmazını. Neyse dediğim gibi rtx tarafı daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı