RTX 4060 vs RX 7600

bwarstp

Femtopat
Daha fazla  
Hangi ekran kartı daha iyi olur ben RX 7600 1TB.
RTX'li sistem ise 512 GB.
Olabildiğince uygun olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen anakartın 1 tane M.2 slotu vardır ve ileride SSD eklemek istersen ekleyemezsin 512 GB elde kalır veya ucuza satarsın. DLSS dışında NVIDIA'nın bir esprisi yok. Depolamadan dolayı RX7600 alınabilir.

AMD kullanan biri olarak performansını çok sevsemde driverlar ciddili sorun başladı mı ardı arkası kesilmiyor çözümü yok sil kur diye devam ediyorsunuz önemli işiniz oluyor 1 saat uğraştırıyor yani kartım eski falan da değil 6700XT.

AMD kullanan biri olarak performansını çok sevsemde driverlar ciddili sorun başladı mı ardı arkası kesilmiyor çözümü yok sil kur diye devam ediyorsunuz önemli işiniz oluyor 1 saat uğraştırıyor yani kartım eski falan da değil 6700XT.

Ekran kartı bakıyorum RX7600 düşünüyordum RTX 4060 ya da driver sorunu bazısı bitti diyor sizin yazınızdan sonra daha da şüphem artı.

Ekran kartı bakıyorum RX7600 düşünüyordum RTX 4060 ya da driver sorunu bazısı bitti diyor sizin yazınızdan sonra daha da şüphem artı.

Hocam çok değişken bende sorun yoktu mesela birden başladı ama tavsiyem 5000 serisini alın kafanız rahat olsun.

Hocam çok değişken bende sorun yoktu mesela birden başladı ama tavsiyem 5000 serisini alın kafanız rahat olsun.

Performansı daha kötü lakin uğraşmaya vaktiniz yok ise alınmaz.

6000 serisi hala sıkıntılı. Bende RX7600 var çok nadir sürücü çöküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı