4060 %3 %4 lük daha fazla performans veriyor fakat fiyatına göre iyi değil benceHangi ekran kartı daha iyi olur ben RX 7600 1TB.
RTX'li sistem ise 512 GB.
Olabildiğince uygun olursa iyi olur.
laptopla masaüstünün arasındaki performans farkı çok hocamben laptop 4060 kullanıyorum gayet memnunum güzel
Laptopla masaüstünün arasındaki performans farkı çok hocam
AMD kullanan biri olarak performansını çok sevsemde driverlar ciddili sorun başladı mı ardı arkası kesilmiyor çözümü yok sil kur diye devam ediyorsunuz önemli işiniz oluyor 1 saat uğraştırıyor yani kartım eski falan da değil 6700XT.
Ekran kartı bakıyorum RX7600 düşünüyordum RTX 4060 ya da driver sorunu bazısı bitti diyor sizin yazınızdan sonra daha da şüphem artı.
Hocam çok değişken bende sorun yoktu mesela birden başladı ama tavsiyem 5000 serisini alın kafanız rahat olsun.
AMD kullanan biri olarak performansını çok sevsemde driverlar ciddili sorun başladı mı ardı arkası kesilmiyor çözümü yok sil kur diye devam ediyorsunuz önemli işiniz oluyor 1 saat uğraştırıyor yani kartım eski falan da değil 6700XT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.