RTX 4060 vs RX 7600XT 16 GB

Bütçe
15 bin TL
Uzun yıllar NVIDIA kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Sırf sen sorun yaşadın diye başkası yaşamaz değil mi? Şu an aktif olarak 3070 kullanıyorum. Kartımdan gayet memnunum.

Benimle ne alakası var. Biraz araştırma yap istersen. Milyonluk global kanalların paylaştığı videolara bak. 3 gün olmuş daha paylaşalı. Gelmişsin her şey çok iyi diyorsun. Reddit'te açılan konuları gördün mü? Veya NVIDIA forumlarında sorun yaşayan kullanıcıları gördün mü? Sen sorun yaşamıyorsun diye bir başkası da sorun yaşamaz sanıyorsun. O yüzden mi bu kadar tepki alıyor NVIDIA. Eksik rop, güç kablosunun yanması, siyah ekran sorunları, çökme sorunları, NVIDIA App düşük performans, uyumsuzluk sorunları vb hatalardan haberin yok mu? Yoksa duymamazlıktan mı geliyorsun?

“Gamers nexus” nvidia sürücü sorunlarını doğruladı. 😉

Benimle ne alakası var. Biraz araştırma yap istersen. Milyonluk global kanalların paylaştığı videolara bak. 3 gün olmuş daha paylaşalı. Gelmişsin her şey çok iyi diyorsun. Reddit'te açılan konuları gördün mü? Veya NVIDIA forumlarında sorun yaşayan kullanıcıları gördün mü? Sen sorun yaşamıyorsun diye bir başkası da sorun yaşamaz sanıyorsun. O yüzden mi bu kadar tepki alıyor NVIDIA. Eksik rop, güç kablosunun yanması, siyah ekran sorunları, çökme sorunları, NVIDIA App düşük performans, uyumsuzluk sorunları vb hatalardan haberin yok mu? Yoksa duymamazlıktan mı geliyorsun?

Bak dostum, ben NVIDIA markasından ve modellerinden memnunum. Memnun olmadığım bir konu yok merak etme senin kadar bizde araştırmalarını yapıyoruz ediyoruz. NVIDIA'nın en eski kullanıcılarından ilk çıkan ekran kartı modellerini kullanmış bir insanım. Belki benim zamanımda onları bilmiyorsunuzdur ya da kullanmamışsınızdır yaş olarak eminim ki aramızda büyük bir fark vardır diye düşünüyorum. NVIDIA fanı değilim ama evet örnek olarak 5000 serisi sorunlu çıktı onu biliyorum. Fakat 3070 kullanıyorum herhangi bir crash hatası veya herhangi bir hata, driver sorunu ile karşılaşmadım ben bunu dile getirmeye çalışıyorum. Birisi sorun yaşadı diye başkası yaşayamaz teknoloji ayrıca şans işi senin ekran kartın yandı diye başkasının da mı ekran kartı yanacak? Bunun kavgasını yapmaya gerek yok kişiler istediği markayı/modeli kullanmakta özgürdür.

Ama sana şunu söylemek istiyorum, eğer bu arkadaş diyelim Arc'yi aldı 1 hafta sonra ben X ile ilgili bir yaşıyorum bu kartla ilgili dediği zaman adama ne cevap vereceksin? NVIDIA, ASUS gibi markalar önermek varken Arc'yi önermeniz biraz mantıksız. Emin ol Reddit'de ben bu konuları altını üstüne getirdim. O yüzden herkes önerisini yapmakta özgürdür diye düşünüyorum. Konuyu da uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

Bak dostum, ben NVIDIA markasından ve modellerinden memnunum. Memnun olmadığım bir konu yok merak etme senin kadar bizde araştırmalarını yapıyoruz ediyoruz. NVIDIA'nın en eski kullanıcılarından ilk çıkan ekran kartı modellerini kullanmış bir insanım. Belki benim zamanımda onları bilmiyorsunuzdur ya da kullanmamışsınızdır yaş olarak eminim ki aramızda büyük bir fark vardır diye düşünüyorum. NVIDIA fanı değilim ama evet örnek olarak 5000 serisi sorunlu çıktı onu biliyorum. Fakat 3070 kullanıyorum herhangi bir crash hatası veya herhangi bir hata, driver sorunu ile karşılaşmadım ben bunu dile getirmeye çalışıyorum. Birisi sorun yaşadı diye başkası yaşayamaz teknoloji ayrıca şans işi senin ekran kartın yandı diye başkasının da mı ekran kartı yanacak? Bunun kavgasını yapmaya gerek yok kişiler istediği markayı/modeli kullanmakta özgürdür.

Ama sana şunu söylemek istiyorum, eğer bu arkadaş diyelim Arc'yi aldı 1 hafta sonra ben sorun X ile ilgili bir yaşıyorum bu kartla ilgili dediği zaman adama ne cevap vereceksin? NVIDIA, ASUS gibi markalar önermek varken Arc'yi önermeniz biraz mantıksız. Emin ol Reddit'de ben bu konuları altını üstüne getirdim. O yüzden herkes önerisini yapmakta özgürdür diye düşünüyorum. Konuyu da uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

NVIDIA da siyah ekran veya çökme sorunları yaşarsa sen ne cevap vereceksin. Raporları inceleyip doğrulamış adam. Neyin tartışmasını yapıyorsun?
Bak ne yazıyor burada…
NVIDIA'nın yoğun bir şekilde desteklediği oyunların (örneğin inZOI) oyun geliştiricileri bile, yalnızca bu tür değişiklerle düzeltilebilecek sürücülerde sorunlar olduğunu doğruluyor.

IMG_2845.jpeg

Hem oyun geliştiricileri hem de raporları inceleyen gamers nexus doğruladı diyor. Zaten önceki mesajımda videosunu paylaşmıştım.

Hala yok çok iyi diyorsun. Sanki sorun yaşasa çözebileceksin. 🤣

Ayrıca ben senin gibi ortaya iddia atmam kanıt atarım. NVIDIA sürücülerinde sorun yok diyen uyduruyordur. Çökme sorunlarının içinde Cyberpunk'ta var. Ve ben bu sorunu yaşıyorum.

Ek olarak senin araştırma yaptığını düşünmüyorum. Gözlerini ve kulaklarını kapatmışsın NVIDIA övüyorsun bana. Kanıt atıyorum ben sorun yaşamadım sende yaşamazsın diyorsun.

Sürücü sorunları 50 serisine özel değil bu arada. 30 ve 40 serisi de bu sorunlardan müzdarip.

Attığım kanıtlara da bakmamışsın. Bu kadar kanıt varken ve globalde NVIDIA'nın yaşadığı sorunları hemen hemen herkesin kabullendiği yerde sorun yok diyorsan kusura bakmada fanboysun demektir. İlla senin sorun yaşamana gerek yok.

Son düzenleme:
İşlemciyi bu kadar yüksek tutmanızın sebebi nedir hocam? 4060 ve 7600 için çok güçlü bu işlemciler bence işlemciden kısıp ekran kartını arttırmalısınız eğer render vb. işiniz yoksa.

Hocam şunca zamandır işlemcim hep kötüydü yeni alacağım sistemde iyi ve ileriye dönük olmasını istiyorum oynadığım oyunlar işlemcide istediği için yüksek tutuyorum.

Hocam şunca zamandır işlemcim hep kötüydü yeni alacağım sistemde iyi ve ileriye dönük olmasını istiyorum oynadığım oyunlar işlemcide istediği için yüksek tutuyorum.

Oynadığınız oyunlar hafif oyunlar hocam 7500F sizi üzmez. 4060 gibi bir kartı almak yerine 7700 XT öneririm arada büyük performans farkı var fiyata göre.

Oynadığınız oyunlar hafif oyunlar hocam 7500F sizi üzmez. 4060 gibi bir kartı almak yerine 7700 XT öneririm arada büyük performans farkı var fiyata göre.

Hocam hesapladığım fiyata baktım 7500F düşsemde ekran kartına yeterli para kalmıyor ama daha da bakmaya devam edeceğim.

3070 ile sorun yaşamıyorsun ve 3070 sahipleri de kesinlikle sorun yaşamaz hmm. @S.Ganacci

IMG_2848.jpeg

ASUS 4070 Ti Super ile Cyberpunk çökme sorunu yaşayan bir kullanıcı daha…

IMG_2849.jpeg

Ama sadece ben yaşıyorum değil mi? Bunları uyduruyorum zaten. Sponsor oldum tüm global YouTube ve teknoloji kanallarına hepsi NVIDIA sorunlu diye içerik paylaşıyor. Reddit ve NVIDIA forumlarındaki siyah ekran ve çökme sorunlarını da bot oluşturarak yapmışımdır. Yoksa NVIDIA sorunlu sürücü çıkartır mı canım? AMD mi bunlar. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı