RTX 4060 Windforce ile RTX 4060 eagle arasındaki fark ne?

Hocam benim alacağım sistem bu MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemin kasasını değiştirip ekran kartının 3 fanlı olanını alıp i5 13 nesil yapmayı ve 4TB SSD yükseltmeyi düşünüyorum sizce bütün oyunları açar mı?
Hocam böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? O zaman 4090 alanlar boşuna para veriyor.

Hocam benim alacağım sistem bu MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemin kasasını değiştirip ekran kartının 3 fanlı olanını alıp i5 13 nesil yapmayı ve 4TB SSD yükseltmeyi düşünüyorum sizce bütün oyunları açar mı?
Her oyunu en az 60-70 fps ile rahat bir şekilde oynayacağını düşünüyorum, tahminimce 60 in altına düşmez.

Bende çift fanlısı var ısınma ile ilgili hiçbir problemi yok 2400TL fark değmez ama kasanın içinde böyle 3 fanlı ihtişamlı bir şey istiyorsan al tabii ki ama bence 2400 TL değmez

Bende çift fanlısı var ısınma ile ilgili hiçbir problemi yok 2400TL fark değmez ama kasanın içinde böyle 3 fanlı ihtişamlı bir şey istiyorsan al tabii ki ama bence 2400 TL değmez.

Hocam bu arada sağ olun yardımcı oldunuz için ya ben bu ekran kartından biraz korkuyorum Gigabyte ilk defa duyduğum bir marka alınır mı sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı