Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2025 #1 RAM 32 GB 3200MHZ CL22 Crucial Ram SSD veya HDD modeli 512 GB M2 SSD Ekran kartı Geforce RTX 4060 8GB DLSS 3 Anakart MSİ B450M-A PRO MAX İşlemci AMD Ryzen 5 3600 3.60 GHZ Selam aleyküm. Arkadaşlar Windows 11'de sanallaştırmayı açmak için Windows özelliklerinden Hyper-V seçeneğini aktif ettim ama "sanal makine platformu" seçeneği gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Selam aleyküm. Arkadaşlar Windows 11'de sanallaştırmayı açmak için Windows özelliklerinden Hyper-V seçeneğini aktif ettim ama "sanal makine platformu" seçeneği gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
A alptonguc Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Biosta SVM açık mı? Görmek için görev yöneticisinde işlemci kısmında sanallaştırma açık veya kapalı yazar. Artı 0 Eksi
Biosta SVM açık mı? Görmek için görev yöneticisinde işlemci kısmında sanallaştırma açık veya kapalı yazar.
KS KS Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 4 Mart 2025 #3 alptonguc dedi: Biosta SVM açık mı? Görmek için görev yöneticisinde işlemci kısmında sanallaştırma açık veya kapalı yazar. Genişletmek için tıkla... Açık biosta sanallaştırmayı açtım, görev yöneticisi performans kısmında sanallaştırma etkin ama çalışmıyor Artı 0 Eksi
alptonguc dedi: Biosta SVM açık mı? Görmek için görev yöneticisinde işlemci kısmında sanallaştırma açık veya kapalı yazar. Genişletmek için tıkla... Açık biosta sanallaştırmayı açtım, görev yöneticisi performans kısmında sanallaştırma etkin ama çalışmıyor