RTX 4060 yerine RX 7600 XT alınır mı?

Önceden 1650 laptop kullanıyordum onu satmıştım.

Şimdi hocam oynayacağınız oyunlarda önemli yeni çıkacak oyunlar VRAM istiyor üstüne rezalet çıkıyolar Silent Hill 2 mesela stutter hill 2 diyorlar yabancılar NVIDIA hemen driver çıkartıyor teknolojiler geliyor biraz daha akıcı oluyor zor seçim vallahi ikisi de ucu boklu sopa.

8GB VRAM gözünüzü korkutmasın. Bir iki optimizasyon özürlü oyun 8GB Vram'i aşıyor diye felaket tellallığı yapanlar var. 8GB Vram bugün birçok oyunda 1440p ultra detaylarda bile yeterli.

Ben 4060Ti kullanıcısıyım günümüz güncel birçok oyunu 1440p ultra detaylarda oynadım oynuyorum. Forza Horizon 5 dışında (1440p extreme grafik detayları) hiçbir oyunda Vram problemi ile karşılaşmadım bugüne kadar.

1080p'de oynayacaksanız zaten içiniz rahat olsun.

Şimdi hocam oynayacağınız oyunlarda önemli yeni çıkacak oyunlar VRAM istiyor üstüne rezalet çıkıyolar Silent Hill 2 mesela stutter hill 2 diyorlar yabancılar NVIDIA hemen driver çıkartıyor teknolojiler geliyor biraz daha akıcı oluyor zor seçim vallahi ikisi de ucu boklu sopa.
Silent hill2 remake'deki stutter problemi oyun motorundan kaynaklı. Genel olarak Unreal Engine 5 ile geliştirilen her oyunda mikro takılma sorunu var UE5'in sıkıntısı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı