plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda az ses çıkmış, normalde biraz da fazla ses çıkarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda az ses çıkmış, normalde biraz da fazla ses çıkarıyor.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 9 27 Mayıs 2025 #2 plaaatbtb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda az ses çıkmış, normalde biraz da fazla ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı ses. Yük altında yapıyor. Normal bir şey çok takılma zaten şansa bağlı o sorun, bazı üretilenlerde yok. Artı 0 Eksi
plaaatbtb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda az ses çıkmış, normalde biraz da fazla ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı ses. Yük altında yapıyor. Normal bir şey çok takılma zaten şansa bağlı o sorun, bazı üretilenlerde yok.
KS KS plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Gablanify dedi: Bende de var aynı ses. Yük altında yapıyor. Normal bir şey çok takılma zaten şansa bağlı o sorun, bazı üretilenlerde yok. Genişletmek için tıkla... Coil Whine mı yani Artı 0 Eksi
Gablanify dedi: Bende de var aynı ses. Yük altında yapıyor. Normal bir şey çok takılma zaten şansa bağlı o sorun, bazı üretilenlerde yok. Genişletmek için tıkla... Coil Whine mı yani
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 9 27 Mayıs 2025 #4 plaaatbtb dedi: Coil Whine mı yani Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
KS KS plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 Gablanify dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Mayıs 2025 #6 @plaaatbtb Yük altında mı geliyor yoksa hep mi? Artı 0 Eksi
KS KS plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #7 GoDd1 dedi: @plaaatbtb Yük altında mı geliyor yoksa hep mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyuna girince, yani yük altında. Artı 0 Eksi
GoDd1 dedi: @plaaatbtb Yük altında mı geliyor yoksa hep mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyuna girince, yani yük altında.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Mayıs 2025 #8 @plaaatbtb Coil Whine. Bir zararı yok ses dışında. Artı 0 Eksi
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 9 27 Mayıs 2025 #9 plaaatbtb dedi: Sadece oyuna girince, yani yük altında. Genişletmek için tıkla... Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Bazı 4090'larda bile var bir önemi yok. Artı 0 Eksi
plaaatbtb dedi: Sadece oyuna girince, yani yük altında. Genişletmek için tıkla... Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Bazı 4090'larda bile var bir önemi yok.
KS KS plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #10 Gablanify dedi: Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... anladım. Gablanify dedi: Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Bazı 4090'larda bile var bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım, teknik servise göndersem, kartı başka bir kart mı yollayacaklar bana peki? Son düzenleme: 27 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Gablanify dedi: Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... anladım. Gablanify dedi: Yük altına girince fanlar dönmeye başlıyor ve bobinler ses çıkarıyor. Bazı 4090'larda bile var bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım, teknik servise göndersem, kartı başka bir kart mı yollayacaklar bana peki?