RTX 4060'dan hangi karta geçilmeli?

faradaay

Centipat
Daha fazla  
Elimdeki RTX 4060 kartını 10.5 fiyatına satmayı düşünüyorum kafamda Sapphire beyaz model RX 7700 XT var fiyatı 14.5 sıfır.
Ya da Arc B580 ikisi arasında kaldım.
Fikriniz nedir fiyatlar nasıl değer mi?
Kartım 3 aylık MSI model.

Dostum ekran kartından şikayetin var mı?

MSI olduğu için bir şikayetim yok ses çıkarmıyor ısınmıyor ama oyunlarda VRAM hatası veriyordu Cyberpunk 2077 Bannerlord 2 de. RAM'i 32 GB yapınca sorun çözüldü RTX beklentimi karşılamıyor tek şikayetim bu.

MSI olduğu için bir şikayetim yok ses çıkarmıyor ısınmıyor ama oyunlarda VRAM hatası veriyordu Cyberpunk 2077 Bannerlord 2 de. RAM'i 32 GB yapınca sorun çözüldü RTX beklentimi karşılamıyor tek şikayetim bu.

Bir de Frame Gen DLSS açıyorum Cyberpunk 2077 de oyunda sağa sola zor dönüyorum hep fake FPS olduğu için sıkıntı orada kapatınca 20FPS falan veriyor DLSS ve Frame Gen olmadan.

RX 7700 XT geç çok memnun kalırsın.

Saf güç istersen.

Reis sence bir dolandırıcılık olabilir mi kutu kapalı sıfır diye satıyorlar ama fiyat 14.5 bilgisayar mağazası satan.

Hocam bütçeniz varsa 5000 serisini isterseniz bekleyin derim, Arc B580 konusunda iyi bir kart ama yazılımı sorunlu diyorlar bu konuyu bence araştır RX 7700XT de iyi bir kart karşılaştırmaların bakabilirsiniz PowerColor Radeon RX 7700 XT - Intel Arc B580 Karşılaştırması - Epey

5000 serisi en kötü 25kdan başlayacak benim sistem zaten 19k toplam.
Karşılaştırmalara baktım genel olarak RX 7700 XT 10 20FPS arası daha iyi performans veriyor ve PassMark testinde 7bin puan kadar önde.
Arc B580'in RX 7700 XT'yi geçebileceği şüphesi var içimde biri dese öyle bir şey olmaz diye AMD'yi yapıştırırım.
Anlamadığım şey Cyberpunk'ta Arc B580 3FPS daha fazla veriyor.

5000 serisi en kötü 25kdan başlayacak benim sistem zaten 19k toplam.
Karşılaştırmalara baktım genel olarak RX 7700 XT 10 20FPS arası daha iyi performans veriyor ve PassMark testinde 7bin puan kadar önde.
Arc B580'in RX 7700 XT'yi geçebileceği şüphesi var içimde biri dese öyle bir şey olmaz diye AMD'yi yapıştırırım.
Anlamadığım şey Cyberpunk'ta Arc B580 3FPS daha fazla veriyor.

Şimdi işlemcin ne darboğaz yapabilr game testlerede genelde i7 falan kullanılıyor Cyberpunk tada olayı bende anlamadım galiba Arc B580 oyuna daha optimize ya da izlediğin oyun testinde hata var başka test izlemeni tavsiye ederim iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı