Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!

Parçaları kalitesiz, giriş seviye bir anakart, size fantezik şeyler yaşatabilecek bir psu'ya sahip diğer parçalar da ayni sekilde. İşlemci de fiyatina göre yetersiz bence. En az 5600 olmasi gerek. Striker 5A daha mantikli.Merhaba sizce bu linkteki sistem alınır mı?Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İşlemci yetersiz mevzusuna katılmıyorum.Parçaları kalitesiz, giriş seviye bir anakart, size fantezik şeyler yaşatabilecek bir psu'ya sahip diğer parçalar da ayni sekilde. İşlemci de yetersiz bence. En az 5600 olmasi gerek. Striker 5A daha mantikli.
Hocam daha iyisi olmali anlaminda yazdim. Az daha farkla 5600 veya başka bir f/p kasa seçip alinmali.İşlemci yetersiz mevzusuna katılmıyorum.
Tamamdır, o konuda haklısın fiyat olarak söylüyorsan. 5500 4060 a yetmezmiş gibi anlam çıkıyor yazdığından cunki diğer türlü.Hocam daha iyisi olmali anlaminda yazdim. Az daha farkla 5600 veya başka bir f/p kasa seçip alinmali.
Duzelttim. Tesekkur ederim hatami bulduğunuz için.Tamamdır, o konuda haklısın fiyat olarak söylüyorsan. 5500 4060 yetmezmiş gibi anlam çıkıyor yazdığından cunki diğer türlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.