RTX 4060'lı laptop ETS 2'de 8 FPS veriyor

musti4783

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 tek kanal
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
nvıdıa 4060 mobile
İşlemci
amd ryzen7 7480hs
Merhaba, sistem özelliklerini yazdığım laptopum bazı açılışlardan sonra oyuna girdiğimde, 8 FPS filan veriyor gördüğünüz üzere. Yeniden başlattıktan sonra sorun düzelsede durum can sıkıcı olabiliyor. Bu arada sıkıntının oyunla ya da NVIDIA ayarlarıyla alakası yok çok kurcaladım o tarafları. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Ekran görüntüsü 2024-08-05 210650.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistem özelliklerini yazdığım laptopum bazı açılışlardan sonra oyuna girdiğimde, 8 FPS filan veriyor gördüğünüz üzere. Yeniden başlattıktan sonra sorun düzelsede durum can sıkıcı olabiliyor. Bu arada sıkıntının oyunla ya da NVIDIA ayarlarıyla alakası yok çok kurcaladım o tarafları. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Eki Görüntüle 2275116

Hocam güç ayarlarından en yüksek performansa alın ve nux switch varsa devrede olabilir yani ekran kartı yerine iGPU kullanıyor olabilir. Ve pil değil mi kullanıyorsun şu an yoksa şarjda mii.

Hocam güç ayarlarından en yüksek performansa alın ve nux switch varsa devrede olabilir yani ekran kartı yerine iGPU kullanıyor olabilir. Ve pil değil mi kullanıyorsun şu an yoksa şarjda mii.

Gerçi bu işlemcinin nux swichi RTX 2050 ile bandında

Eki Görüntüle 2275116

Driverınız güncel mi?

Eki Görüntüle 2275116

Kendi laptopunda da aynı sorunu yaşıyorum ben arada sırada. Genellikle laptopu televizyona takınca oluyor bu sorun bende.

Gerçi bu işlemcinin nux swichi RTX 2050 ile bandında
Şarjda hocam.Optimus var ancak açık olmadığını düşünüyorum ayarlardan ekran kartını seçtim

Arkadaşın da dediği gibi MUX'u açın. NitroSense üzerinden açabilirsiniz. Eki Görüntüle 2275181
Ayarım bu şekilde

normal bende de aynı laptop var rtx 4070 versiyonu aynı sorunda muzdaripim bende
kronik bir sorun gibi gözüküyor hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı