RTX 4060'li sistem Valorant'ta dalgalı FPS veriyor

EymK

Decapat
Daha fazla  
RAM
a-data xpg d10 24GB 2666MHz
Ekran kartı
Galax RTX 4060
Anakart
Asus Prime B350M-A
İşlemci
Ryzen 5 5600
Aslinda FPS degerleri normal ortalama 300-350 FPS aliyorum, ekran karti ve islemci 60 derece, ekran kartinin cektigi wattda 80 civarinda ama bazen ekran karti 70-75 derece civarlarina cikiyor. Cektigi watt da 110 civarinda oluyor ve 500-600 arasi bir FPS aliyorum. Sizce bunun sebebi nedir?

Bana pek bir sorun yokmuş gibi geldi durumdan duruma FPS değişebilir. Mümkünse durumun videosunu atabilir misiniz?

Hocam arada bir boyle bir durum oluyor, PC'yi resetleyince normal haline donuyor. Bu fazladan watt cekme isini kendim manuel ayarlayabiliyorsam eger cok iyi olur. Denk geldigi zaman videosunu alip atayim.

Hocam kayıt uygulaması sıkıntı cıkardı da, gorsellerı atayım dedim.
20240729_205144.jpg
20240729_204851.jpg

Son düzenleme:
Hocam oyunda durumdan duruma işlemci ve ekran kartının kullanımı değişebilir. Buna bağlı olarak sıcaklıklarda değişebilir. Muhtemelen size öyle geliyor bu olayda daha az olay olan yerlerde fps daha yüksek olur buna bağlı olarak tüketim ve sıcaklıklar azalır.

Hocam oyunda durumdan duruma işlemci ve ekran kartının kullanımı değişebilir. Buna bağlı olarak sıcaklıklarda değişebilir. Muhtemelen size öyle geliyor bu olayda daha az olay olan yerlerde FPS daha yüksek olur buna bağlı olarak tüketim ve sıcaklıklar azalır.

Hocam tam olarak oyle degil oyle olsa bile R5 5600 ile 4060'in 700 FPS almasi normal degil bence.

Bir de surekli olarak boyle degil arada denk geliyor, normalde 65 derecenin ustune cikmiyor en fazla da 400 FPS aliyorum.

Hocam tam olarak oyle degil oyle olsa bile R5 5600 ile 4060'in 700 FPS almasi normal degil bence.

Bir de surekli olarak boyle degil arada denk geliyor, normalde 65 derecenin ustune cikmiyor en fazla da 400 FPS aliyorum.
gayet normal 5600x var bende boş kısımlarda 700 fps oluyor. Poligonda 1000'i bile geçiyor. Denk gelme gibi bir durum yok dediğim gibi size öyle geliyor bence. Olmasa bile yapabileceğiniz bir şey yok herhangi bir ayarla oynamadıysanız.

gayet normal 5600x var bende boş kısımlarda 700 fps oluyor. Poligonda 1000'i bile geçiyor. Denk gelme gibi bir durum yok dediğim gibi size öyle geliyor bence. Olmasa bile yapabileceğiniz bir şey yok herhangi bir ayarla oynamadıysanız.
Bende hep 700 fightlarda da

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı