RTX 4070 12 GB mı, 4060 Ti 16 GB mı?

Umut_37

Centipat
Daha fazla  
1080p için ekran kartı almayı düşünüyorum. RTX 4070 12 GB almayı düşünüyordum ancak 4060 Ti 16 GB olan versiyonu temmuz ayında çıkacağı duyuruldu. VRAM için Temmuz'u beklemeye gerek var mı sizce? Hangi kartı almak mantıklı? Fiyatlar yükselmeden RTX 4070'i 17500 TL fiyatına almak istiyorum. 12 GB VRAM 1080p için kaç yıl götürür?

Son düzenleme:
Öncelikle bunu öneririm.
1080p içinse 4070 2K içinse 4060 Ti alabilirsin.

Arkadaşlar adam iki tane GPU vermiş sizce hangisi demiş, gitmişsiniz AMD kart tavsiye etmişsiniz.
İleride RTX'in de yaygınlaşacağını düşünürsek ve ekran kaydı alma gibi şeylerde de daha iyi olduğu için para varsa NVIDIA.

Önerinin yanında konu ile alakalı düşüncemizi de yazmışız?
RTX diye bir teknoloji yok.
Ekran kaydı diye bir bahaneyi ilk defa duyuyorum uygulamayı kastettiysen uygulama olarak AMD daha iyi.

AMD ekran kartlara çok sıcak bakmıyorum. 6950XT 1080 için fazla gibi. NVIDIA düşünüyorum sadece. İşlemcim bu arada Ryzen 5 7600.

Niye fazla gelsinki? Fazla FPS'i kim istemez.
İşlemcin ile darboğaz da olmayacak ama AMD'ye sıcak bakmıyorsan senin kararın.

Önerinin yanında konu ile alakalı düşüncemizi de yazmışız?
RTX diye bir teknoloji yok.
Ekran kaydı diye bir bahaneyi ilk defa duyuyorum uygulamayı kastettiysen uygulama olarak AMD önde.

Niye fazla gelsinki? Fazla FPS'i kim istemez.
İşlemcin ile darboğaz da olmayacak ama AMD'ye sıcak bakmıyorsan senin kararın.
Sadece geforce experience muhabbetinden dolayı bile nvidia kart seçen çok kişi var.

Sadece GeForce Experience muhabbetinden dolayı bile NVIDIA kart seçen çok kişi var.

GeForce Experience mı? Ne işe yaradığını biliyor musun? Hiç NVIDIA kart kullandı mı?
Boş yorum yapıyorsun NVIDIA tercih edilme sebebi RT, DLSS ve CUDA çekirdeklerinin sağladığı yüksek render performansı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı