DLSS4 varken bunun bir önemi yok bence. Yazılım desteğini, güncel özellik iyileştirmeleri, AI tarafını hesaba katınca dediğim gibi ikinci el alınmayacaksa eski nesli almanın bence mantığı yok. @CyHan_Atalay
Bayağı az oyunlarda 9060XT önde ancak 5 FPS değişiyor genel olarak 4070 daha önde saf kas gücünde.
Saf kas gücü olarak şöyle düşün : 4070 > RTX 5060Ti ≥ RX 9060XT .
Araya DLSS FSR falan girer ise: 5060 Ti > 4070 > 9060 XT. AMD yeni yeni donanımsal yapay zekaya geçtiği için ilk kartlar için böyle.
Bayağı az oyunlarda 9060XT önde ancak 5 FPS değişiyor genel olarak 4070 daha önde saf kas gücünde.
Saf kas gücü olarak şöyle düşün : 4070 > RTX 5060Ti ≥ RX 9060XT .
Şimdi anladım. Lakin ben şimdi DLSS4'ü önemsemem mi lazım? Veya saf kas gücüyle mi oyunları oynasam? Şimdi bazıları DLSS yerien saf gücü de tercih ediyor da DLSS bildiğim kadarıyla yapay zekayla daha fazla FPS ekliyor. Yine de saf kas gücü öneren var. Sen ne önerirsin mesela?
Şimdi anladım. Lakin ben şimdi DLSS4'ü önemsemem mi lazım? Veya saf kas gücüyle mi oyunları oynasam? Şimdi bazıları DLSS yerien saf gücü de tercih ediyor da DLSS bildiğim kadarıyla yapay zekayla daha fazla FPS ekliyor. Yine de saf kas gücü öneren var. Sen ne önerirsin mesela?