RTX 4070 12 GB mi RTX 5060 Ti 16 GB mi?

Ne demek hocam estağfirullah sorun yok. Şimdi NVIDIA kartların donanım olarak sahip olduğu teknolojileri, AMD sonunda 9xxx serisi ile bünyesine kattı. Rakip olan kartlardan daha iyi olmama sebepleri yazılımsal olarak hazır olmamaları idi. NVIDIA bunu senelerdir yapıyor çünkü. AMD inadını kırdı artık sonunda. Çünkü kartların ham performans olarak, eskisi kadar sıçrayamayacağını gördü. 4070 çok mantıksız bir kart değil bana kalırsa. Fiyat olarak fena durmuyor. 5060 Ti yerine kesinlikle 4070 tercih ederdim. Redstone u bende merakla bekliyorum. FSR kalitesi ve çalışması verdiği ekstra performans artacak. Frame Gen teknolojileri de dahil her şeyi iyileştireceklerini açıkladılar. Umarım 3-5 oyunda değil her oyunda görürüz. Expedition 33 de FSR bile yok. AMD eğer bu güncelleme ile, NVIDIA gibi oyun yelpazesini genişletirse çok daha tercih edilebilir olacak. Masada 6650XT, 9060XT Pure ve RX9070 var. 1 seneye yakın da 6700XT kullandım. Yaşadığım tek sorun RX 9070 kartta, çift monitör bağlayınca kartın ve sistemin kafayı yemesiydi. Ancak bundan önce çıkarttıkları sürücü ile düzeltebildiler. Siz alana kadar sanırım kartın varsa da sorunları halledilmiş olur. Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
Baya iyi anlattınız yine cidden. Tekrardan çok teşekkürler, teşekkür bile az kalır :D

Dediğiniz gibi donanımsal olarak cidden oyunlar zorluyor ekran kartlarını artık ve yazılıma odaklanmaları lazım yine sizin söylediğiniz gibi. Ve asıl iyi noktada yine senin söylediğin gibi AMD ikna olmuş ve şuan bile başlayan çalışmaları ben alasaya kadar daha da ilerletirler. Bu yüzden gerisini sanırsam zamana bırakmak kaldı ve o yüzden aklıma soru gelmiyor şuanlık. Birde böyle düşününce ve başkalarından da duyunca daha da emin oldum. Görseller için ayrı teşekkür ediyorum tekrardan :)

Fiyatlar yakın sayılır güncel olanı al geç açıklama gereksiz olur 2.el bakarsan daha iyi seçenekler mevcut zaten.
Doğrudur hocam lakin Online alışverişte ailem nasıl yoksa bende 2. el alışverişinde tecrübe olarak hiç yokum. Yani 2. elde de illa güvenilir ürünler var lakin dolandırılabilirim çok saçma ilanlar ile bile :D Pek kendimden emin değilim yani o açıdan.

Bayağı iyi anlattınız yine cidden. Tekrardan çok teşekkürler, teşekkür bile az kalır :D

Dediğiniz gibi donanımsal olarak cidden oyunlar zorluyor ekran kartlarını artık ve yazılıma odaklanmaları lazım yine sizin söylediğiniz gibi. Ve asıl iyi noktada yine senin söylediğin gibi AMD ikna olmuş ve şu an bile başlayan çalışmaları ben alasaya kadar daha da ilerletirler. Bu yüzden gerisini sanırsam zamana bırakmak kaldı ve o yüzden aklıma soru gelmiyor şu anlık. Bir de böyle düşününce ve başkalarından da duyunca daha da emin oldum. Görseller için ayrı teşekkür ediyorum tekrardan :)

Doğrudur hocam lakin Online alışverişte ailem nasıl yoksa bende 2. el alışverişinde tecrübe olarak hiç yokum. Yani 2. elde de illa güvenilir ürünler var lakin dolandırılabilirim çok saçma ilanlar ile bile :D pek kendimden emin değilim yani o açıdan.

Estağfirullah hocam bildiklerimizi birbirimizle paylaşıyoruz. Onure ettiniz beni. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Bayağı iyi anlattınız yine cidden. Tekrardan çok teşekkürler, teşekkür bile az kalır :D

Dediğiniz gibi donanımsal olarak cidden oyunlar zorluyor ekran kartlarını artık ve yazılıma odaklanmaları lazım yine sizin söylediğiniz gibi. Ve asıl iyi noktada yine senin söylediğin gibi AMD ikna olmuş ve şu an bile başlayan çalışmaları ben alasaya kadar daha da ilerletirler. Bu yüzden gerisini sanırsam zamana bırakmak kaldı ve o yüzden aklıma soru gelmiyor şu anlık. Bir de böyle düşününce ve başkalarından da duyunca daha da emin oldum. Görseller için ayrı teşekkür ediyorum tekrardan :)

Doğrudur hocam lakin Online alışverişte ailem nasıl yoksa bende 2. el alışverişinde tecrübe olarak hiç yokum. Yani 2. elde de illa güvenilir ürünler var lakin dolandırılabilirim çok saçma ilanlar ile bile :D pek kendimden emin değilim yani o açıdan.

5060 Ti 16 GB al geç o zaman 4070 almak mantıklı değil performans farkları zaten az NVIDIA 4 GB VRAM için ne kadar para istediğini herkes biliyor MFG kullanırım dersen zaten FPS olarak 4070i solluyorsun yapay zeka destekleri gibi şeyler 5000 serisi için daha iyi konumda zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı