RTX 4070 12 GB mi RTX 5060 Ti 16 GB mi?

Baya iyi anlattınız yine cidden. Tekrardan çok teşekkürler, teşekkür bile az kalır

Dediğiniz gibi donanımsal olarak cidden oyunlar zorluyor ekran kartlarını artık ve yazılıma odaklanmaları lazım yine sizin söylediğiniz gibi. Ve asıl iyi noktada yine senin söylediğin gibi AMD ikna olmuş ve şuan bile başlayan çalışmaları ben alasaya kadar daha da ilerletirler. Bu yüzden gerisini sanırsam zamana bırakmak kaldı ve o yüzden aklıma soru gelmiyor şuanlık. Birde böyle düşününce ve başkalarından da duyunca daha da emin oldum. Görseller için ayrı teşekkür ediyorum tekrardan

Fiyatlar yakın sayılır güncel olanı al geç açıklama gereksiz olur 2.el bakarsan daha iyi seçenekler mevcut zaten.
Doğrudur hocam lakin Online alışverişte ailem nasıl yoksa bende 2. el alışverişinde tecrübe olarak hiç yokum. Yani 2. elde de illa güvenilir ürünler var lakin dolandırılabilirim çok saçma ilanlar ile bile Pek kendimden emin değilim yani o açıdan.

Estağfirullah hocam bildiklerimizi birbirimizle paylaşıyoruz. Onure ettiniz beni. Umarım her şey gönlünüzce olur.

5060 Ti 16 GB al geç o zaman 4070 almak mantıklı değil performans farkları zaten az NVIDIA 4 GB VRAM için ne kadar para istediğini herkes biliyor MFG kullanırım dersen zaten FPS olarak 4070i solluyorsun yapay zeka destekleri gibi şeyler 5000 serisi için daha iyi konumda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…