Sistem toplamak için bakıyorum ama asus msi dışında ekran kartı almak istemiyorum3.5K çıkabilecek durumunuz varsa 4070 Ti alın.
Aksi takdirde, verilmez. 18-19K civarına da bulursunuz rahatlıkla.ZOTAC GeForce RTX4070TI AMP EXTREME AIRO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX4070TI AMP EXTREME AIRO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Soğutma farkı var ama çip aynı. 22K'ya değmez. PNY'de gayet iyidir ve bilinen bir markadır. Zotac'ta öyle. Markacılık yapmayın.ASUS ile arasında bir fark yok mu?
ASUS ile arasında bir fark yok mu?
Sistem toplamak için bakıyorum ama ASUS MSI dışında ekran kartı almak istemiyorum.
Neden MSI, Asus? PNY ile sorun yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz?Ryzen 7 veya 9 olcak işlemci ona uygun msi veya asus ekran kartı bakıyorum.
Neden MSI, ASUS? PNY ile sorun yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz?![]()
Ventus'lar çöp. Uygun fiyatta bu markalardan bulamayacaksınız. Yardımcı olmayacağım. İyi sosyaller.Almak istediğim iki marka bunlar bunların dışında bir marka almak istemiyorum yeterince açık olabildim inşallah size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.