4070 ben bir 5070 alana kadar idare eder diye düşünüyorum,
Hocam 4070'ten 5070'e geçmek tamamen gereksiz ve para israfı olur. 6000 hatta 7000 serisi çıkınca yükseltme yaparsınız. Piyasada zaten doğru düzgün oyun yok...
4070 ben bir 5070 alana kadar idare eder diye düşünüyorum,
O kadar da değil hocam. Yani 1080p kullanacaksa ancak birkaç sene götürür. 1440p çözünürlükte kullanılacaksa o kartın gideceği fazla yolu yok malesef. 5000 serisinden bir karta geçilebilir bana kalırsa.Hocam 4070'ten 5070'e geçmek tamamen gereksiz ve para israfı olur. 6000 hatta 7000 serisi çıkınca yükseltme yaparsınız. Piyasada zaten doğru düzgün oyun yok...
Hocam 4070'ten 5070'e geçmek tamamen gereksiz ve para israfı olur. 6000 hatta 7000 serisi çıkınca yükseltme yaparsınız. Piyasada zaten doğru düzgün oyun yok...
sanırım bunu deneyip göreceğim ama şu anlık beni idare edeceği gerçeği su götürmezO kadar da değil hocam. Yani 1080p kullanacaksa ancak birkaç sene götürür. 1440p çözünürlükte kullanılacaksa o kartın gideceği fazla yolu yok malesef. 5000 serisinden bir karta geçilebilir bana kalırsa.
Sistem güzel kanka sen bakma 4070 eskide kaldı diyenleri ben RX550 kullanıyorum sen düşün her oyunuda mediumda açıyor şükür.
hayır kastım bu fiyatlandırma ve vade farkı, herhangi daha iyi bir ödeme yöntemi ile başka bir siteden iyi bir sistem alırdım belki diye bu başlığı açmıştımHer oyunu mediumda aciyor mu? Acmaktan kastin 30 alti FPS mi?
Hayır kastım bu fiyatlandırma ve vade farkı, herhangi daha iyi bir ödeme yöntemi ile başka bir siteden iyi bir sistem alırdım belki diye bu başlığı açmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.