RTX 4070 derecesi ve fan hızı bir anda yükseldi

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
RAM
Kingston Fury Beast 16 GB 5200 MHz
Ekran kartı
Galax rtx 4070
Anakart
ASUS Prime A620M-E CSM
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Fotoğraflara bakarsanız anlarsınız hiçbir şey anlamadım şahsen. Zaten fotoğraflardaki saate bakarsanız anlarsınız ne kadar kısa sürede olduğunu direk virüs taraması başlattım zaten mining virüsü falan mı bulaştı acaba? Bir anda fan sesi gelmeye başladı falan bakayım dedim karşımda bu sonuç çıktı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    186,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    190,4 KB · Görüntüleme: 52
Fotoğraflara bakarsanız anlarsınız hiçbir şey anlamadım şahsen. Zaten fotoğraflardaki saate bakarsanız anlarsınız ne kadar kısa sürede olduğunu direk virüs taraması başlattım zaten mining virüsü falan mı bulaştı acaba? Bir anda fan sesi gelmeye başladı falan bakayım dedim karşımda bu sonuç çıktı.

Malware virüs programı vardı. Ayrıca ona da bir tarama yapın ek olarak, bitti. Norton gibi virüs tarama programlarıyla da tarama yapın ama şöyle bir şey var, en basiti windows‘u key girerek orijinal yapmadıysanız bu programlar bunu göremeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malware virüs programı vardı. Ayrıca ona da bir tarama yapın ek olarak, bitti. Norton gibi virüs tarama programlarıyla da tarama yapın ama şöyle bir şey var, en basiti windows‘u key girerek orijinal yapmadıysanız bu programlar bunu göremeyecektir.

Key ile etkinleştirdim o konuda sıkıntım yok bilgisayarı kapattı yarın yaparım iyice kapalıyken bir şey olmaz herhalde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı