RTX 4070 GTA 6 oynatır mı?

Konu troll gibi geldi ama neyse.
GTA 6 büyük ihtimalle minimum 2060 Ti kartlarda akıcı oynatır. (bu yıl çıkan sağlam oyunlar bile minimum 2060 istemeye başladı bu da artabilir)
Fiyatına gelecek olursak bir 2500~ TL civarı olabilir ki bu bile çok iyimser bir fiyat çünkü şimdi çıkan oyunlar daha ön siparişteyken 500-600 TL zam yiyorlar (Spider-Man 2 1.500 TL, modern wf 3 2000 TL, zamsız fiyatı bu o da yükselir) GTA 6 almak isteyen varsa bir 70-90 doları gözden çıkarsın.
Bu oyun çıkana kadar minimum sistem gereksinimleri de artar fiyatı da artar çünkü bu heriflerden ne ses ne seda var

Son düzenleme:
1660 Ti Mobile ile orta ayarlarda FPS ortalamasını 25-30 FPS alacağıma inanıyorum ve yüksek ihtimalle de öyle olacak. Sen 4070 oynatır mı diye soruyorsun. RDR 2 orta ayarlarda 77 FPS gösteriyor, GTA 5 Ultra ayarlarda 74 FPS gösteriyor 1660 Ti Mobile.

Ben RTX 2070 + DLSS ile yüksek ayarlarda +60 FPS oynayabileceğimi düşünüyorum. 4070 ile rahat oynanır.

Hocam oynatmaz siz bana verin karşılığında RTX 9070 veririm ben (yarın buluşalım, yanında birini getirirsen anlaşma bozulur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…