RTX 4070 için 8.000 TL 2K F/P monitör tavsiyesi

Bütçe
8000
Amazon'dan alsam ölü pikselde iade yapıldığı söyleniyor.

Amazon yardımcı olur. Amazon'dan alabilirsiniz. Yalnız Amazon'da 9700 TL. O paraya zaten bunlardan daha iyi modeller var.

Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle 10 bin TL'nin altına alabilirsiniz.

Konudaki tüm monitörlerden çok daha üstün bir monitör. Hem özellik hem de sunduğu değerler bakımından.

Son düzenleme:
Amazon yardımcı olur. Amazon'dan alabilirsiniz. Yalnız Amazon'da 9700 TL. O paraya zaten bunlardan daha iyi modeller var.

Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle 10 bin TL'nin altına alabilirsiniz.

Konudaki tüm monitörlerden çok daha üstün bir monitör. Hem özellik hem de sunduğu değerler bakımından.
Öğrenci indirimiyle nasıl o fiyata alabilirimki

Ayrıca şu monitör için ne düşünüyorsunuz

Öğrenci indirimiyle nasıl o fiyata alabilirimki

Ayrıca şu monitör için ne düşünüyorsunuz

Öğrencilere özel indirim yapıyor Samsung. Kendim almadım ama alan çok fazla kullanıcı var. Forumda konuları mevcut. Biraz bakınırsanız nasıl alındığını öğrenirsiniz.

AOC 24G4X alınabilir bir monitör. Yalnız 10K'ya bütçeniz çıkıyorsa Samsung hepsini yok eder.

Öğrencilere özel indirim yapıyor Samsung. Kendim almadım ama alan çok fazla kullanıcı var. Forumda konuları mevcut. Biraz bakınırsanız nasıl alındığını öğrenirsiniz.

AOC 24G4X alınabilir bir monitör. Yalnız 10K'ya bütçeniz çıkıyorsa Samsung hepsini yok eder.
Bütçem malesef o kadar çıkmıyor aoc ile lenova arasında bi seçim yapsanız hangisini tercih ederdiniz,

Bide sizce monitör için acele etmesemmi 1 2 hafta daha bekleyip indirimden ürünmü alsam tavsiye verirmisiniz

Bütçem malesef o kadar çıkmıyor aoc ile lenova arasında bi seçim yapsanız hangisini tercih ederdiniz,

Bide sizce monitör için acele etmesemmi 1 2 hafta daha bekleyip indirimden ürünmü alsam
hocam g sync desteklemiyor gördüğün kadarıyla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı