devpanda
Decapat
Daha fazla
En mantıklısı Ryzen 7 7800X 3D. 7950X'den bile daha iyi oyun performansı. 14700k yerine tercih edilir. Al geç 7800X 3D. 14K gibi bir fiyatı var.
Hocam anakartım var ve değiştiremem maalesef.
Hocam 14 cu nesilde bazi sorunlar var cok fazla guc tuketiyorlar ve isinma, siz i7 14700 alin k olmasin.
13 ve 14. nesilin tümünde sorun var diye biliyorum. K-ksız ya da kf fark etmeksizin.
Oyun için alacaksan 14600KF alabilirsin. 14700Kf'de tercih edebilirsin 1.000 lira cebinde kalır. Ayrıca o soğutucu yetersiz olur.
Oyun için hocam tamamen.
Anakartı görmedim. Anakartta değiştirmek lazım o zaman.
Anakartı değiştiremem maalesef.
Intel tercih etmemek daha mantıklı zannımca.
Intel anakartım var
Kankam anakart Intel seni anlıyorum ama 14 ve 13 nesiller tehlikeli, yeni güncelleme ile bu durum çözüldü mü ertelendi mi belli değil.
i7 12900K alarak kendimi garantiye alırdım.
Intel çözüldü diyor fakat ne kadar doğru bilemiyorum. Zaten 14700k işlemcim vardı bozuldu.
Anakart B760'mış. Anakartı varmış zaten onu görmedim.
Anakartı ve şu anki işlemcin varsa onu satıp üstüne yeni bir DDR5 AM5 sistem dizmek daha mantıklı hocam. Zaten halihazırda bütçeniz var 18k. Böyle yapın.
Şu an işlemcim yok çünkü 1 ay önce i7 14700K işlemcim boşta iken hatta BIOS'ta iken 90 derece görüyordu. Para iadesi aldım.
Şu anki işlemciniz ne hocam ben göremedim galiba bahsetiysenizde.
Şu an işlemcim yok hocam. İşlemci için 16-18k arası bütçe ayırmış durumdayım.
Intel i7 14700K serisi işlemcim vardı. 7 aylık kullanım sonunda bir gece sabaha karşı 04:00 sularında performansta sorun fark ettim. Cihazı reboot edince ısınma uyarısı aldım. Değerleri kontrol ettiğimde BIOS'ta iken sistem boş halde iken yani 90 derecede çalışıyordu. Para iadesi aldım. Şu an işlemcim yok.