@Saint Lucia
2K değil dostum.
ASUS kötü değil ama monitör(yeni modelleri hariç) ve laptop işini yapamıyorlar muadillerine baktığımız zaman daha iyi seçenekler var.
MSI MAG 275CQRXF 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 275CQRXF 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 275CQRXF 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.299,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al sana 2K.
Attıklarımız eski mi?
Eski değil ASUS'un yeni nesil profesyonel monitörlerinden bahsediyorum.
Hocam aynı zamanda ASUS'ta çok fazla ölü piksel vakası var.
Ölü piksel biraz şans işi. Aynı fiyat bandında güzel bir örneğin var mıdır?
2K/240Hz mi bakıyorsunuz? 2K/165Hz mi bakıyorsunuz?
240Hz seçeneğinde IPS olarak baktığınız ASUS ve son önerilen HP harici yok.
ASUS'dan uzak durmaya gerek yok. Lakin ilk seçenekler arasına girmiyor. TUF'ların yazılımları kötü. B-C sekmenti ürünler.
240Hz zorunlu değilse 2 monitör bırakacağım. Zorunluysa o fiyata ASUS'u alın. Ucuzken değerlendirilebilir.
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QRFW ITOPYA'dawww.itopya.com Dell G2724D Monitör
Dell G2724D Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
FPS benim içn önemli olacak oynayacağım bazı oyunlar 200+ FPS alacağım için 240Hz düşündüm aynı klasmanda 240Hz olur ve attığınız monitörün benim dediğim ASUS ile arasındaki farkları kaba taslak söylerseniz sevinirim neden onu almalıyım?
FPS benim içn önemli olacak oynayacağım bazı oyunlar 200+ FPS alacağım için 240Hz düşündüm aynı klasmanda 240Hz olur ve attığınız monitörün benim dediğim ASUS ile arasındaki farkları kaba taslak söylerseniz sevinirim neden onu almalıyım?
Dell ve MSI'ın ASUS'a göre daha iyi renk performansları var.
Özellikle MSI yüksek kontrast oranına sahip. ASUS FPS oyunları için tercih edilir. MSI ve Dell ise daha karma kullanım için tercih edilir.
Ben FPS odaklı oyun oynayacağım için güzel farklı ucuz bir seçenek olsa iyiydi o yüzden şansımı ASUS 2K 240Hz olarak düşündüm aynı fiyat da daha iyi bir performans verecek bir monitör varsa bakarım tabii.
Dell ve MSI'ın ASUS'a göre daha iyi renk performansları var.
Özellikle MSI yüksek kontrast oranına sahip. ASUS FPS oyunları için tercih edilir. MSI ve Dell ise daha karma kullanım için tercih edilir.
MSI 27" MAG 274QRFW 180Hz 1ms markalı monitörü almış bulunmaktayım tavsiye için teşekkürler