RTX 4070 iyi midir?

AhmetYiğitE

Centipat
Daha fazla  
Ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum 2 sorum var.
1. 4070 iyi midir?
2. 4070 dışında önerilebileceğiniz güzel ekran kartı var mıdır?

Gayet iyi bir kart. Dolar an be an artıyor. Gözüne ilişen kartı satın al. Çok uyguna olan kart 1 saat içinde bile tükenebilir ( veya stoğa çekiyorlar).
İki saat önce arkadaşım monitör alacaktı, dolar artıyor zaten monitör alacaktım vs. dedi. Uygun fiyatlı 2K IPS 165 HZ monitör buldun Vatan Bilgisayar'dan. Linki attım. Biraz daha araştırayım dedi, ürün bitti.
Sadece MSI, GIGABYTE ve ASUS bakma. PALİT, ZOTAC da gayet iyidir.

4070 iyidir hocam. Ama bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapabiliriz.
35000tl kasa 5000tl de monitör düşünüyorum.

Gayet iyi bir kart. Dolar an be an artıyor. Gözüne ilişen kartı satın al. Çok uyguna olan kart 1 saat içinde bile tükenebilir ( veya stoğa çekiyorlar).
İki saat önce arkadaşım monitör alacaktı, dolar artıyor zaten monitör alacaktım vs. dedi. Uygun fiyatlı 2K IPS 165 HZ monitör buldun Vatan Bilgisayar'dan. Linki attım. Biraz daha araştırayım dedi, ürün bitti.
tamam sağolun ben de ince hesabın cuma günü indirimlerini bekliyorum. Cumaya kadar az çok bilgisayarın parçalarını ayarlıyım cuma da alırım dedim.

İyidir fakat piyasası kötüdür bütçeye göre öneri yaparız.

35000TL kasa 5000TL de monitör düşünüyorum.

Tamam sağ olun ben de ince hesabın cuma günü indirimlerini bekliyorum. Cumaya kadar az çok bilgisayarın parçalarını ayarlıyım cuma da alırım dedim.

Sağ olun hemen geri döneceğim.

Hangi monitör hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı