Pil kullanımından bahsetmiyorum, 4070 8 GB VRAM olan bir kart. 2023 oyunlarında 2k da zorlanır, 2024 de Ultra ayarlarda 2k iyi bir deneyim sunmaz. 1080p çekersen iyi bir 1080p görüntüsü almazsın.

Her şey native de güzeldir.

Teşekkürler ben sonra RAM eklemekten vazgeçtim ama önerdiğiniz SSD güzel duruyor düşünüyorum onu ve maalesef tanıdığım hiçbir bilgisayarcı yok
Öncelikle rica ederim ssd ekleme konusunda kendinize güveniyorsanız ve zarar vermeden yapabilecekseniz video izleyerek yapabilirsiniz. Aman hocam dikkat edin garanti dışı kalmasın.

Normal RAM'i bir şekilde ekran kartının kullanmasını sağlayabiliyor muyuz? Eğer öyleyse çok iyi olur.

Hayır.

Kart nasıl yapıldıysa öyledir.

@646148
Ama ben dahili ekran kartıyla 1440p tablet kullanmış biriyim

Aslında bir şey daha fark ettim, Türkiye'de çoğu oyunu RTX 3050 3060'la oynayanlar varken hatta GTX'le oynayanlar varken RTX 4070 Laptop iyi bile sayılır.

Aslında bir şey daha fark ettim, Türkiye'de çoğu oyunu RTX 3050 3060'la oynayanlar varken hatta GTX'le oynayanlar varken RTX 4070 Laptop iyi bile sayılır.
Zaten öyle, değil mi? Değil çünkü laptop ekran kartları daha düşük performansla çalışır yani RTX 4070 laptop ve RTX 3070 kasa versiyonu arasında performans farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…