Öyle o yüzden Ultra değil High'la oynasam birşey olmaz herhalde Ultra kadar iyi değil ama Medium'dan da yüksekZaten öyle, değil mi?
Öyle o yüzden Ultra değil High'la oynasam birşey olmaz herhalde Ultra kadar iyi değil ama Medium'dan da yüksekZaten öyle, değil mi?
Eğer bütçe varsa 4080 al, sorun olursa monitör alırsın.
@646148
Ama ben dahili ekran kartıyla 1440p tablet kullanmış biriyim
Aslında bir şey daha fark ettim, Türkiye'de çoğu oyunu RTX 3050 3060'la oynayanlar varken hatta GTX'le oynayanlar varken RTX 4070 Laptop iyi bile sayılır.
Zaten öyle, değil mi? Değil çünkü laptop ekran kartları daha düşük performansla çalışır yani RTX 4070 laptop ve RTX 3070 kasa versiyonu arasında performans farkı var.
Evet 40xx serisi yeni nesil teknolojisiyle genel anlamda önde.Zaten 3060 Ti'dan iyi 3070'den saf performansla aynı olmasa da 4070'de DLSS 3 var.![]()
Nvidia GeForce RTX 3060 Ti vs Nvidia GeForce RTX 4070 Laptop: What is the difference?
What is the difference between Nvidia GeForce RTX 3060 Ti and Nvidia GeForce RTX 4070 Laptop? Find out which is better and their overall performance in the graphics card ranking.versus.com
Bütçeyi çok zorlamak olur 4080, en ucuz RTX 4080 ve 2K ve 240 Hz PC 90K!Eğer bütçe varsa 4080 al, sorun olursa monitör alırsın.
Bahsettiğiniz oyunlarda tatmin edici bir performans sunar.Bütçeyi çok zorlamak olur 4080, en ucuz RTX 4080 ve 2K ve 240 Hz PC 90K!
Evet monitörle yapabilirim ama çok gezebilen biri olduğum için monitörü sürekli araba bagajında dolaştırmak falan olur. Ama duyduğum kadarıyla kasmazmış pek. @aghorsty ilk yorumunu attığında kasmaz demişti. Minecraft kasmazsa diğer oyunlarda çok kasmazsa Flight Simulator gibi falan iyi
GTA 6'da sunar mı sizce çıkacağı zaman? GTA 5'de sunar mı? Oynamayı düşünmüyorum ama merak ettimBahsettiğiniz oyunlarda tatmin edici bir performans sunar.
GTA 6 tabii ki oynatır hocamGTA 6'da sunar mı sizce çıkacağı zaman? GTA 5'de sunar mı? Oynamayı düşünmüyorum ama merak ettim![]()
Flight ve Minecraft'ta oynatır demiştiniz Ultra ayarlarda DLSS RTX falan dimi?GTA 6 tabii ki oynatır hocam?
GTA 6 DLSS ve RTX desteklerse neden olmasın + Microsoft Flight Simulator'le ilgili bilgim yok.Flight ve Minecraft'ta oynatır demiştiniz Ultra ayarlarda DLSS RTX falan dimi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.