RTX 4070 laptop Valorant'ta 200 FPS veriyor

itskoras

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, RTX 4070 ekran kartım Ryzen 9 işlemcim var (laptop kullanıyorum),buna rağmen Low ayarlarda Valorant'ta 200 FPS alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Laptopla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sadece incelemelere bakarak sorun var mı yok mu onu öğrenmek lazım önce.

1744490982430.png

Boştayken böyle.

Stok olarak açık geliyor ve büyük ihtimalle de açık ama bir bakar mısın şuna.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devre dışı bu ayar zaten bende önceden yapmıştım.

Eki Görüntüle 2468498

Boştayken böyle.

Devre dışı bu ayar zaten bende önceden yapmıştım.

Bu ayar devre dışıyken zaten 200 FPS alırsın, bu ayar işlemciyi overclockluyor bir nevi. GHz seviyesini yükseltiyor daha çok kullanıyor çok daha yüksek performans veriyor, ama sıcaklığa etkisi oluyor tabii. Bu ayarı açıp dener misin?

1744491265960.png

Oyundayken böyle.

Bu ayar devre dışıyken zaten 200 FPS alırsın, bu ayar işlemciyi overclockluyor bir nevi. GHz seviyesini yükseltiyor daha çok kullanıyor çok daha yüksek performans veriyor, ama sıcaklığa etkisi oluyor tabii. Bu ayarı açıp dener misin?
o zamanda işlemci 90 dereceye çıkıyor

Hocam zaten normal olan O, Turbo Boost kapalıyken her işlemci ortalama o kadar alır. Isınma sorununu çöz, termal macun bakım ekstra fan vs.

Açtığımda 250 FPS alıyorum. İşlemcimde 88 dereceye çıkıyor.

Hocam zaten normal olan O, Turbo Boost kapalıyken her işlemci ortalama o kadar alır. Isınma sorununu çöz, termal macun bakım ekstra fan vs.

Başka yapacağım bir şey var mı?

Açtığımda 250 FPS alıyorum. İşlemcimde 88 dereceye çıkıyor.

Başka yapacağım bir şey var mı?

Hocam başka yapılacak bir şey yok, dediğim gibi. Turbo Boost FPS yükseltir performans arttırır ama işlemci daha çok ısınır. Laptop soğutmaları hakkında pek bilgim yok, istersen yeni konu açabilirsin. Ama sorun vs yok PC'de, kafan rahat olsun yani. Tek olay Turbo Boost o da normal bir şey.

Hocam başka yapılacak bir şey yok, dediğim gibi. Turbo Boost FPS yükseltir performans arttırır ama işlemci daha çok ısınır. Laptop soğutmaları hakkında pek bilgim yok, istersen yeni konu açabilirsin. Ama sorun vs yok PC'de, kafan rahat olsun yani. Tek olay Turbo Boost o da normal bir şey.

Ve 144 hz'ymiş ekranın, yani 200 FPS yeterli. 500 de alsan 144 göreceğin için sorun etmene gerek yok. Boost kapalı kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Ve 144 Hz'ymiş ekranın, yani 200 FPS yeterli. 500 de alsan 144 göreceğin için sorun etmene gerek yok. Boost kapalı kullanabilirsin.

Teşekkürler hocam.

Kaç Hz kullanıyorsun?

144Hz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı