itskoras Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, RTX 4070 ekran kartım Ryzen 9 işlemcim var (laptop kullanıyorum),buna rağmen Low ayarlarda Valorant'ta 200 FPS alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, RTX 4070 ekran kartım Ryzen 9 işlemcim var (laptop kullanıyorum),buna rağmen Low ayarlarda Valorant'ta 200 FPS alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.344 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #31 itskoras dedi: Teşekkürler hocam. 144Hz. Genişletmek için tıkla... Anladım, Turbo Boost açtığın zaman FPS yükseliyor ama sıcaklık artıyor bu yüzden gerek yok, zaten 144 oynuyorsun problem olmaz. Artı 0 Eksi
itskoras dedi: Teşekkürler hocam. 144Hz. Genişletmek için tıkla... Anladım, Turbo Boost açtığın zaman FPS yükseliyor ama sıcaklık artıyor bu yüzden gerek yok, zaten 144 oynuyorsun problem olmaz.
KS KS itskoras Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #32 ubiiyy dedi: Anladım, Turbo Boost açtığın zaman FPS yükseliyor ama sıcaklık artıyor bu yüzden gerek yok, zaten 144 oynuyorsun problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Anladım, Turbo Boost açtığın zaman FPS yükseliyor ama sıcaklık artıyor bu yüzden gerek yok, zaten 144 oynuyorsun problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.