RTX 4070 laptop vs Switch 1 OLED vs ASUS ROG Ally Z1 Extreme

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
Çipli switch 1 OLED: 12.500 ₺
ASUS ROG Ally Z1 Extreme: 15-17.000 ₺
RTX 4070 laptop: 40.000 ₺
(Fiyatlar ikinci el)
Şu an halihazırda RTX 3070'li bir masaüstü PC'm var. Farklı yerlere gidince sıkılmamak için taşınabilir bir oyun cihazı istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Sony'nin oyunlarını oynamayı seviyorum yani şu an daha uygun olmasından kaynaklı ASUS ROG Ally Z1 Extreme'e daha yakınım.

Çipli switch 1 OLED: 12.500 ₺
ASUS ROG Ally Z1 Extreme: 15-17.000 ₺
RTX 4070 laptop: 40.000 ₺
(Fiyatlar ikinci el)
Şu an halihazırda RTX 3070'li bir masaüstü PC'm var. Farklı yerlere gidince sıkılmamak için taşınabilir bir oyun cihazı istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Sony'nin oyunlarını oynamayı seviyorum yani şu an daha uygun olmasından kaynaklı ASUS ROG Ally Z1 Extreme'e daha yakınım.

Z1 Extreme için beklentin olağanüstü değildir umarım. Yanında da şarj adaptörü kaç watt emin değilim onunla aynı watt değerinde powerbank taşımanda fayda var.

Z1 Extreme için beklentin olağanüstü değildir umarım. Yanında da şarj adaptörü kaç watt emin değilim onunla aynı watt değerinde powerbank taşımanda fayda var.
Yok hocam zaten baktım değerlere. En düşük ayarlarda fsr fg açıkken bile zar zor 60 FPS alıyor TLOU 2'de. Aşağı yukarı ne beklemem gerektiğini biliyorum
Z1 Extreme cok mobil sayilmaz. 1-2 saat şarj suresi seni sikacaktir. En iyisi cipli nintendo switch almak.
Yolda oynamak için değil hocam daha çok akrabaların evlerine falan gittiğimde oynamak için kullanırım.

Yok hocam zaten baktım değerlere. En düşük ayarlarda FSR fg açıkken bile zar zor 60 FPS alıyor TLOU 2'de. Aşağı yukarı ne beklemem gerektiğini biliyorum.

Yolda oynamak için değil hocam daha çok akrabaların evlerine falan gittiğimde oynamak için kullanırım.

1-2 saat senaryosu senin icin tamamsa o zaman Z1 Extreme derim. 17W modunda 70dk boyunca idare eder sana.

Yok hocam zaten baktım değerlere. En düşük ayarlarda FSR fg açıkken bile zar zor 60 FPS alıyor TLOU 2'de. Aşağı yukarı ne beklemem gerektiğini biliyorum.

Dediğim powerbank olayına da katlanırım dersen ROG cihaz fena olmaz 1-2 saat pil süresi var fiş bulurum dersen adaptör de yeterli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı