RTX 4070 mi RTX 5060 Ti mı?

2'si aynı fiyata bulunuyor hemen hemen. 4070 bir tık daha güçlü. 5060 Ti'ı öne tek alan şey MFG yani yazılım. Oda çeşitli sıkıntıları da var. Bazı oyunlarda çok input lag a sebep oluyor. Kısaca 2 kart da kötü değil şu an yeni biri kart alacaksa tabii ki günceli alması mantıklı ama 4070'i olan biri de MFG için geçmez.

Sorun 4070 çıktığında 19k ya aldım ben lansman değil bir şey değil.

Şu an iyice geriye gidiyoruz bu paraya ancak 5060 alıyorsun.

6000 serisinde sanırım 6050'lere kadar düşeceğiz.

NVIDIA güçlü fiziksel bir donanım artışı yerine sadece MFG gibi geliştirdiği programlarla FPS arttırma peşinde. Ancak maliyete çok etki fiziksel donanımdaki kadar etki etmediği halde adam fiyatları hep katlıyor asıl sorun burada. Oyuncular da buna kızıyor saf güç belki %5 bile değil artış ama fiyat devasa artıyor. Son zamanlarda çoğu büyük teknoloji ve inceleme kanalları NVIDIA'ya bayağı bayağı çattılar. Birçoğu AMD diyor artık. Hatta bizde de birçok kanal AMD sistem e geçmiş 1 yıl kullanacağım diye. Sonra da yaşadığı durumları anlatacak.

Çünkü gerçekten hala AMD sürücüsü iyi değildir vs diye ön yargılı çok kişi var.

Dediğin çoğu şeyde haklısın ama kartların arasındaki büyük farklardan biri de VRAM boyutu, 16 ile 12 arasındaki fark az değil. Bir de her yıl üstüne koydukları saf gücün aynısını 40 serisinden 50 serisine geçerken eklediler, neden böyle bir algı oluşmuş anlamadım. 4070 hazır sistem aradığımda bulduğum fiyatla 5060 Ti hazır sistem fiyatları arasında çok büyük farklar var, 5060 Ti şu an daha ucuz.

Dediğin çoğu şeyde haklısın ama kartların arasındaki büyük farklardan biri de VRAM boyutu, 16 ile 12 arasındaki fark az değil. Bir de her yıl üstüne koydukları saf gücün aynısını 40 serisinden 50 serisine geçerken eklediler, neden böyle bir algı oluşmuş anlamadım. 4070 hazır sistem aradığımda bulduğum fiyatla 5060 Ti hazır sistem fiyatları arasında çok büyük farklar var, 5060 Ti şu an daha ucuz.

Tek kart fiyatı olarak söyledim şu an aynı fiyata bulunuyor. Tek alırsan. Hazır sistem tamamen yapanların keyfine kalmış en kötü anakart adını hiç duymadığım SSD'ler falan saçma sapan Power ve kasalar vs

Her yıl üstüne koydukları saf güç falan bu sefer çok az koydular hiçbir şey eklenmedi. DLSS 4 oda tepkileri yiyince 4000 serisine de verdi. MFG var bir de o kadar. 2000'den 3000'e 3000'den 4000'e geçtiği kadar bir artış olmadı beklenenin çok çok altında kaldı saf güç olarak. Bence herkes çok sağlam tepki verdi ve bence haklılar. Bunu yapan 3-5 kişi değil en büyük kanallar. Dünya çapında. İnsanların yorumları da zaten ortada.

Tek kart fiyatı olarak söyledim şu an aynı fiyata bulunuyor. Tek alırsan. Hazır sistem tamamen yapanların keyfine kalmış en kötü anakart adını hiç duymadığım SSD'ler falan saçma sapan Power ve kasalar vs

Her yıl üstüne koydukları saf güç falan bu sefer çok az koydular hiçbir şey eklenmedi. DLSS 4 oda tepkileri yiyince 4000 serisine de verdi. MFG var bir de o kadar. 2000'den 3000'e 3000'den 4000'e geçtiği kadar bir artış olmadı beklenenin çok çok altında kaldı saf güç olarak. Bence herkes çok sağlam tepki verdi ve bence haklılar. Bunu yapan 3-5 kişi değil en büyük kanallar. Dünya çapında. İnsanların yorumları da zaten ortada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı