RTX 4070 PC toplama önerisi

Bütçe
70.000
O anlamda değil yani ne kadar az olursa o kadar kar sonuçta ekran kartı yeterli diye düşünüyorum onun parasını sıvı soğutmaya veya monitöre vermek daha mantıklı diye düşünüyorum
Monitöre bütçe kalacak dostum. Sıvı soğutma başını ağrıtır sadece bende var hava soğutma almadığıma pişmanım. Sana attığım temeli al. 4070ti Super çıkınca al.

Monitöre bütçe kalacak dostum. Sıvı soğutma başını ağrıtır sadece bende var hava soğutma almadığıma pişmanım. Sana attığım temeli al. 4070ti Super çıkınca al.
Teşekkür ederim fikrin için 1 2 gün fikirleri değerlendireyim sonra karar vericem hocam ben de bu zamana kadar laptop kullandığım için bu işler hakkında cahilim biraz

Teşekkür ederim fikrin için 1 2 gün fikirleri değerlendireyim sonra karar vericem hocam ben de bu zamana kadar laptop kullandığım için bu işler hakkında cahilim biraz
Hocam 4070 alacaksan da attığım temeli alman iyi olur. Onu bekletmeden al.

Sistemdeki hata neymiş acaba ? Enayilik yapıp 10 bin lira daha katıp daha kötü ram, ssd almamam mı ?
İlk olarak sistem seçimi yanlış, daha uygun fiyata 4070'li sistem var: SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
İşlemci için oyun oynayan birine aynı performansı vermesine rağmen 6k daha koyup r7 7700 yapmanın mantığı ne ?
Anakart giriş seviyesi hiçbir yükseltmeye açık değil ve gigabyte anakartlarda secure boot sorunu oluyor, kısaca bu bütçe için çöp.
Bu fiyat aralığında ram için 36 Cl değeri kötü. Attığın sistem o kadar kötü ki hiçbir yükseltmeye alternatif sunamıyorum.
Hele attığın SSD yok mu... DRAM'siz, okuma-yazma hızı ve Layers'ı düşük. Yükseltilip alınmayacak bir SSD.
Sıvı soğutucuyu 120mm'lik yaptıktan sonra git hava soğutucu al gereksiz masraf.
Kasadaki PSU'ya da 62k para veriyorsun bir zahmet yüksek Watt değeri olup, geleceğe yönelik olsun.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C2UBEJGP

Bunu sipariş et. Temelin olsun.

4070 ti Super çıktığında 33 34k ise çıkar çıkmaz al. Sonra da monitör alırsın.
RAM değiştirilebilir, onun dışında gayet güzel sistem.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam sağolun öneri için

R7 7700 ile R5 7500F aynı performansı vermiyor ki ? Benim seçtiğim sistemde işlemci, ssd , kasa ve ramleri değiştirdim. Sıfır sistem atmayı bende bilirdim fakat olmaz yani rampageyle felan. Attığın SSD'nin benimkinden farkı pek yok. Sıvı soğutmayıda adamın isteğine bıraktım. Ramda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ve gayet iyi bence. Anakartta çok bir fark koymuyor o yüzden kendi değiştirebilir. Hadi kasayı senin için corsair yapalım 850 w. Sistem oldu sana 60bin tl. Senin attığın sistem benimkinden rezalet ram felan seçemedim daha benim itopyada yaptıklarımı yapınca 55 bin oldu rami felan seçsem 60 bin olur. Kasa 850 w yok orda 750 var. Benim attığım sisteme rezalet diyip kendi attığın sistemin kötülüğünün farkında değilsin. Ortada ram desen yok, kasalar çok kötü (senin geleceğe yönelik yatırımına göre). Ayrıca ekran kartı Galax, benim attığımda GIGABYTE. Umarım benim attığım sistemin rezalet olmadığını anlarsın.

Gülmüş, komikmiş baya. Sana 90 derece 60 fps ile mutluluklar.

Hocam arada kaldım da sistemler arasında dağlar kadar fark yok gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…