RTX 4070 PC toplama önerisi

Bütçe
70.000
4070 li olsun ne kadar ucuz o kadar kar :D
Açıkcası hocam bende yeni bilgisayar aldım foruma vs yazdım ama kendim araştırarak hazır sistemleri birbiri ile kıyaslayarak daha net bir karara vardım buraya atılan sistemlerin illa bir yerde daha iyisi daha mantıklısı olabilir. Önerim sizin kendinizin dediğim sitelerde araştırmanız kıyaslamanız.

Hazır sisteme herşey eklenebiliyormu mesela işlemci vs. değiştircek olsak değistirebiliyomuyuz
Hazır sistemlerde o sisteme uyan eklenebilir parçaları gösteriyor size onlarla değiştirebiliyorsunuz.

Açıkcası hocam bende yeni bilgisayar aldım foruma vs yazdım ama kendim araştırarak hazır sistemleri birbiri ile kıyaslayarak daha net bir karara vardım buraya atılan sistemlerin illa bir yerde daha iyisi daha mantıklısı olabilir. Önerim sizin kendinizin dediğim sitelerde araştırmanız kıyaslamanız.
Teşekkürler hocam sağolun pc yi büyük ihtimal 1 aya falan alıcaz da ben önceden bi araştırmasını falan yapayım dedim

Sizde tavsiye edin hocam çok araştırmadım ama bu bütçeyi gayet iyi bence.

Hocam yazdıklarımı dikkatli okumanızı istiyorum(konu sahibi)
Monitör bence güzel.
Sisteme gelirsek değişecek çok şey var ve bence gayet uygun.
İlk başta işlemciyi R7 7700 yaptım R5 7600 de olur ama R7 7700 çok iyi olacaktır.
Sonrasında rami kingston 2x16 yaptım oda iyi olacaktır.
Rampage markası çok güvenilir değil kasayı cooler master masterbox CMP520 yaptım.
Sıvı soğutmada olsun dedim size kalmış bir şey bu Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 yaptım sıvı soğutmayı. İsterseniz almayabilirsiniz.
Ssd ise Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2100MB Yazma) yaptım ve sonuç olarak fiyat 62 bin tl oldu. Monitörü katınca tam 70 oluyor tabi monitörünüz varsa bilemem. Bence iyi gibi duruyor tabi arasında değiştirmek istedikleriniz varsa size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı