RTX 4070 performansı yetersiz

Daha fazla  
Ekran kartımın fanları dönüyor, yani çalışıyor. ama aldığım FPS 70 civarı. Yani sadece işlemcim çalışıyor.
Sistemim:
R7 7700X, 4070, B650 Tomahawk anakart, 32 GB RAM.
Sorun nedir?

Ekran kartımın kablosunu çıkartıp taksam işe yarar mı?

Ekran kartına PSU'dan çıkan güç kablosunu takdınız mı?

Ekran kartı nasıl 0 derece olabilir oda zaten 28 derece, program hatalı.

Farklı bir program ile test edebilir misiniz? Ayrıca, işlemcinizin dahili ekran kartını kullanıyor olabilir misiniz ?

Farklı bir program ile test edebilir misiniz? Ayrıca, işlemcinizin dahili ekran kartını kullanıyor olabilir misiniz?

Hocam dahili ekran kartını kullansa bile ekran kartı 0 derece olamaz. Program kesinlikle hatalı.

Hocam dahili ekran kartını kullansa bile ekran kartı 0 derece olamaz. Program kesinlikle hatalı.
O yüzden farklı program ile test etmesini istedim. Aldığı fps'ten kaynaklı olarakta dahili gpu'yu kullanıyor olabilir diye düşünüyorum.

NVIDIA'nın kendi programı hatalı, yanlış gösteriyor. MSI Afterburner ile sıcaklık, kullanım gibi değerlerin doğrusunu görebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K ultra grafiklerde falan mı oynuyorsun? Belki ondan olabilir. Programda sıkıntılı olabilir. MSI Afterburner indirip deneyin Youtube'da nasıl FPS, CPU, GPU göstergelerini açacağınızı gösteriyorlar.

4K Ultra grafiklerde falan mı oynuyorsun? Belki ondan olabilir. Programda sıkıntılı olabilir. MSI Afterburner indirip deneyin YouTube'da nasıl FPS, CPU, GPU göstergelerini açacağınızı gösteriyorlar.

Afterburner bende zaten kurulu onu da yakında deneyeceğim şu anda misafir çocuğu olduğu için bakamıyorum:/
Ek olarak işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyor olabilir çünkü 1080p ayarda 70 civarı FPS alıyorum.
Bir sorunum var ama bilmiyorum.

Monitörünüzün yenileme hızı 70Hz mi? V-Sync açık kalmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…