4070 Ryzen 5 7500F sistemim var 1 ay önce mavi ekran aldım 2 kez ayarları düşüğe cekince almadım bu sorunu ama daha yüksek kalitede oynamak istiyorum neydedir sorun?
Bluetooth aygıtına yönelik uyarılar fazla sadece.
Bir de NVIDIA ekran kartı sürücü bileşeninin eksik veya bozuk olabileceğini söylemiş rapor. (nvlddmkm.sys)
Muhtemelen oyunla alakalı bir sorun oluştu. Ekran kartınız ve işlemciniz darboğaz yapmayacak bir kombinasyon.
Sistemi biraz daha takip edin.
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
www.technopat.net
Merhaba. Ekran kartı tarafında bir sorun oluşmuş olabilir.
Dosyaları paylaşabilir misiniz?
Yukarıdaki paylaştığım rehbere tıklayıp inceleyin, anlaşılabilecek bir çizgide adımlarla ifade ediliyor. Oradaki adımları takip ederek dosyaları paylaşabilirsiniz.
Minidump dediğimiz dosya, hata alındığı esnada RAM belleğe yazılan verilerin depolama aygıtına aktarıldığı halidir. Uzantısı .dmp'dir.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...