Çözüldü RTX 4070 R5 7500F GoW'da mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metehan388

Centipat
Daha fazla  
4070 Ryzen 5 7500F sistemim var 1 ay önce mavi ekran aldım 2 kez ayarları düşüğe cekince almadım bu sorunu ama daha yüksek kalitede oynamak istiyorum neydedir sorun?

Çözüm
Kayda değer bir şey göremedim.

Bluetooth aygıtına yönelik uyarılar fazla sadece.
Bir de NVIDIA ekran kartı sürücü bileşeninin eksik veya bozuk olabileceğini söylemiş rapor. (nvlddmkm.sys)

Muhtemelen oyunla alakalı bir sorun oluştu. Ekran kartınız ve işlemciniz darboğaz yapmayacak bir kombinasyon.
Sistemi biraz daha takip edin.

Bir de NVIDIA ekran kartı sürücü bileşeninin eksik veya bozuk olabileceğini söylemiş rapor. (nvlddmkm.sys)

Muhtemelen oyunla alakalı bir sorun oluştu. Ekran kartınız ve işlemciniz darboğaz yapmayacak bir kombinasyon.

Nasıl yani ne yapmalıyım?

God of War ekran kartına zarar mı vermiştir yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına zarar vermez. Oyunu oynamak istediğiniz ayarlar, optimizasyon konusunda sorun yaşatmış olabilir.

Sisteminizin hata alıp almadığını takip edin sadece. Başka yapmanız gereken bir şey yok.

Bluetooth sürücünüzü de isterseniz güncelleyebilirsiniz.

Cok takıyorum ondan cok soru sordum kusura bakmayın sağ olun bilgiler için ama 4070'de öyle bir şey yaşanması normal mi yani NVIDIA'dan ayarları az düşüge cektim suanlık bir problem yok

Oyunu bitirdim bir mavi ekran almadım şu ana dek hata aldıktan sonra NVIDIA'dan performans ayarını az düşüge cektim geriye dogru ve mavi ekran fotografını size atmamışım yeni aklıma geldi.

Peki sorun benim yaptığımda mıdır NVIDIA'dan mı kısayım ayarı yoksa oyun içi mi kısayım, oyun içine enlemedim sadece dls özelliğini az yüksek yapmıştım sanki hatırlamıyorum ama RAM'lerde midir diye düşünüyorum sürekli test yapmıştım ama tek tek RAM'leri test etmedim cıkartıp sadece normal haliyle test ettim ona göre teknik servise göndermeyi düşünüyorum da.

Pek teknik servise kargoyla gönderesimde pek yok açıkçası kargo işine güvenemiyorum ekran kartımda coil whine vardı onu gönderecegim hszır göndermişken kasayla birlikte mi göndersem diye düşünüyordum.

Pek teknik servise kargoyla gönderesimde pek yok açıkçası kargo işine güvenemiyorum ekran kartımda coil whine vardı onu gönderecegim hszır göndermişken kasayla birlikte mi göndersem diye düşünüyordum.
Karar sizin bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı