ELITE-DUAL4070SUPER sistem tavsiyesi RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar bu sistem gözüme iyi geldi bütçemede uygun bir sistem. Darboğaz yapar mı ve sistem hakkında yorumunuz nedir eksik bir şeyler var mı? Genel olarak oyun için kullanacağım.
Parçaları farklı farklı sitelerden mi toplayım yani ? fazla aşina değilim bu konulara bazı sitelerden fiyatlara baktım ama çok fark etmiyor gibi gözüküyor.
Bende öyle düşündüm dostum çok fiyat farkı olmadığından 750watt yapıştırdım.
Parçaları farklı farklı sitelerden mi toplayım yani? Fazla aşina değilim bu konulara bazı sitelerden fiyatlara baktım ama çok fark etmiyor gibi gözüküyor.
Tek tek toplasan farklı sitelerden ucuza gelir kesin zaten, ASUS Dual site de 34.5k yanı kazık, ben olsam o fiyata o ekran kartını almam daha iyi secenekler varken. Fake 4080 yani 3 fanlı 4070 Ti Super 31k yani sen tahmin et.
Anakartı B650 serisinin en leş modellerinden biri. RAM 16 GB ve SSD ise çok dandik bir model. RAM ve SSD'leri düzgün bir modele çekmeye kalksan 55.600TL tutuyor ki onda bile RAM'ler hala dandik olacak. Benim sisteme koyduklarım 6000MHz CL36. 32 GB RAM yapmaya kalksan sistemi oradaki tek seçenek 32 GB 5200MHz CL40.
A620 modelleri arasında TUF'dan daha iyi bir model attığım. Her önerdiğim sistemde sadece sayılara bakım birinde A620 diğerinde B650 yazıyor diye biraz az şey yapsanız. İnternetten sistemlere bakıp öneri yapmaktan başka yaptığınız yok.
A620 modelleri arasında TUF'dan daha iyi bir model attığım. Her önerdiğim sistemde sadece sayılara bakım birinde A620 diğerinde B650 yazıyor diye biraz az şey yapsanız. İnternetten sistemlere bakıp öneri yapmaktan başka yaptığınız yok.
Asrock anakart markasıdır, kaliteli anakart üretir fakat bu daha low bir chipset içeren anakart önermeni haklı çıkarmıyor. Sadece sayıya bakıp 650 yazanı atsam bu attığım anakartdan daha ucuzları da vardı B650 olan onları da atabilirdim. En ucuz fiyata alınabilecek en F/P olanı atıyorum. İnsanlara bir şey önerirken geleceğini de düşünmen gerekiyor, Overclock yapabileceği ve voltaj sorunu yaşamayacağı ve PCIe 5.0 slotu olan bir anakart atmışım B650 çip içeren ama sadece sayılara bakıyormuşum öyle mi MSI anakart ucuzdur ama çöp değildir, Asus Prime anakart falan önerdiğini görmeyeyim o zaman forumda. Her konunda Asrock önereceksin.
Kendince bir şeyler uydurmuşsun 57K oluyormuş falan. Sen sanki her siteye teker teker bakıp da en f/p olanını en ucuz siteden öneriyormuşsun gibi konuşuyorsun ya ahahhahaha. Gitmiş sinerji'den teker teker parça seçmiş, çok emek vermişsin kral para falan ödeyelim hizmetlerin için sana.