RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Hocam peşin direkt o kadar çıkaramıyorum kafama yatan en mantıklısı Gaming Gen TR'den 6 ay faizsiz şekilde almak.

Sıvı soğutucuya gerek yok. Hava soğutma yeterli. Hatta bütçe çıkmazsa bir süre UV yaparak stok soğutucuyla kullanabilir.

Hava soğutucum var hocam Phantom Spirit 120 SE.

Hocam peşin direkt o kadar çıkaramıyorum kafama yatan en mantıklısı Gaming Gen TR'den 6 ay faizsiz şekilde almak.

Hava soğutucum var hocam Phantom Spirit 120 SE.
Arayıp sordun mu GameGaraj'ı?

Arayıp sordun mu GameGaraj'ı?

Evet sordum 6'ay faizle 50k. Gaming Gen TR'den yararlanirsam 40k ya olduğu gibi ödeyebiliyorum. Çok yüksek ihtimal dediğim siteden alacağım ama orada alınacak başka bir sistem var mi bilmiyorum.

Evet sordum 6'ay faizle 50k. Gaming Gen TR'den yararlanirsam 40k ya olduğu gibi ödeyebiliyorum. Çok yüksek ihtimal dediğim siteden alacağım ama orada alınacak başka bir sistem var mi bilmiyorum.
Şuan baktım 43 44k'ya var ve yükseltilmesi gereken parçalar var. Yani şuan değmez. Bence bekle.

Şu an baktım 43 44K'ya var ve yükseltilmesi gereken parçalar var. Yani şu an değmez. Bence bekle.

Hocam siz yine de atın ben zamanla yükseltir düzenlerim hala bakıyorum ne alacağıma ama bulamadım. Kendim özelleştirip SSD 1TB Kingston KC3000 - 2x16 CL36 RAM - FSP Hyper k 750W PSU ile düzenledim. Anakartı daha sonralarda yükseltirim diye düşünüyorum 42.400 ediyor toplamı iyi mi kötü mü bilmiyorum artik beynim eridi.

Acelen var mı pc almak için?

Adamakıllı sistem gelir herhalde. Şu an değmez o fiyatlara dandik sistemler.

Evet mutlaka gelir ama iş yine varsayıma dönüyor beni korkutan da bu bugünün yarının ne olacağı belli değil oturduğum yerden zararlı çıkmak pek istemiyorum ama bakalım.

Evet mutlaka gelir ama iş yine varsayıma dönüyor beni korkutan da bu bugünün yarının ne olacağı belli değil oturduğum yerden zararlı çıkmak pek istemiyorum ama bakalım.
Ben almazdım. İstediğin şekilde taksit olsaydı GameGaraj sistem iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…