RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu bilgisayar 41K'ya alabilirsiniz peşin olarak. Ama ne yazık ki taksitle almak isterseniz size bir fırsat sunmuyor. Ama yine de bir bakın isterseniz. (alacaksanız yanına sıvı soğutucu alın derim.)

Hocam peşin direkt o kadar çıkaramıyorum kafama yatan en mantıklısı Gaming Gen TR'den 6 ay faizsiz şekilde almak.

Sıvı soğutucuya gerek yok. Hava soğutma yeterli. Hatta bütçe çıkmazsa bir süre UV yaparak stok soğutucuyla kullanabilir.

Hava soğutucum var hocam Phantom Spirit 120 SE.

Evet sordum 6'ay faizle 50k. Gaming Gen TR'den yararlanirsam 40k ya olduğu gibi ödeyebiliyorum. Çok yüksek ihtimal dediğim siteden alacağım ama orada alınacak başka bir sistem var mi bilmiyorum.
Şuan baktım 43 44k'ya var ve yükseltilmesi gereken parçalar var. Yani şuan değmez. Bence bekle.

Şu an baktım 43 44K'ya var ve yükseltilmesi gereken parçalar var. Yani şu an değmez. Bence bekle.

Hocam siz yine de atın ben zamanla yükseltir düzenlerim hala bakıyorum ne alacağıma ama bulamadım. Kendim özelleştirip SSD 1TB Kingston KC3000 - 2x16 CL36 RAM - FSP Hyper k 750W PSU ile düzenledim. Anakartı daha sonralarda yükseltirim diye düşünüyorum 42.400 ediyor toplamı iyi mi kötü mü bilmiyorum artik beynim eridi.

Hocam siz yine de atın ben zamanla yükseltir düzenlerim hala bakıyorum ne alacağıma ama bulamadım. Kendim özelleştirip SSD 1TB Kingston KC3000 - 2x16 CL36 RAM - FSP Hyper k 750W PSU ile düzenledim. Anakartı daha sonralarda yükseltirim diye düşünüyorum 42.400 ediyor toplamı iyi mi kötü mü bilmiyorum artik beynim eridi.
Acelen var mı pc almak için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı